"Micul Balaci" a revenit în Liga 1. La ce echipă va juca - LOOKPLUS
„Micul Balaci” a revenit în Liga 1. La ce echipă va juca

„Micul Balaci” a revenit în Liga 1. La ce echipă va juca

FC Voluntari și-a reluat astăzi pregătirea în vederea sezonului actual al Ligii 1 Orange. La reunirea lotului s-a prezentat, surpriză, și Andrei Ionescu, poreclit „Micul Balaci”.

Mijlocașul a evoluat ultima dată în liga secundă din Olanda, la FC Eindhoven. Jucătorul de 28 de ani nu a prins decât 5 partide meciuri la echipa batavă, toate în sezonul precedent și niciunul ca titular. Ionescu se va pregăti alături de formația ilfoveană, cu care, cel mai probabil, va semna un angajament până în vară, cu posibilitate de prelungire.

„În data de 5 februarie, sub conducerea antrenorului Florin Marin, echipa FC Voluntari și-a reluat pregătirile la baza sportivă din Pipera. De la reunire a lipsit, fiind învoit, Florin Cernat care urmează să se alăture lotului alb-vișiniu. În pregătiri cu echipa noastră se află și mijlocașul Andrei Ionescu, care a jucat ultima oară în Olanda, la FC Eindhoven”, anunță site-ul oficial al ilfovenilor.

Între 12 și 26 ianuarie, FC Voluntari va efectua un stagiu de pregătire de două săptămâni în localitatea Brescia (Italia), prilej cu care se vor disputa mai multe partide amicale cu adversari din Peninsulă.

Jucătorii prezenți la reunire:

Portari: Mircea Bornescu, Dragoș Balauru, Răzvan Petrariu.
Fundași: Florin Acsinte, Alexandru Coman, Lucian Cazan, Ionuț Balaur, Hrvoje Spahija, Venelin Filipov, Vasile Maftei, Mircea Leasă
Mijlocași: Mihai Căpățînă, Laurențiu Marinescu, Petre Ivanovici, Costin Lazăr, Andrei Lungu, Sorin Tăbăcăriu, Daniel Novac, Doru Popadiuc, Vasile Mihai, Sorin Ispir, Andrei Ionescu
Atacanți: Adrian Bălan, Costin Curelea, Gabriel Deac, Mihai Voduț.

5 ianuarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: