"Micul Ajax", scufundat în Giulești! Rapid - "U" Cluj 2-1 - LOOKPLUS
„Micul Ajax”, scufundat în Giulești! Rapid – „U” Cluj 2-1

„Micul Ajax”, scufundat în Giulești! Rapid – „U” Cluj 2-1

George Ogăraru a debutat cu un eșec pe banca Universității Cluj în meciul cu Rapid, scor 1-2. Deși giuleștenii au câștigat, fanii i-au cerut demisia lui Ionel Ganea la finalul partidei.

„Șepcile roșii” nu au putut profita de problemele interne de la Rapid. Elevii lui Ionel Ganea au deschis primii scorul, prin Laurențiu Buș, care a trimis impecabil la colțul lung, de la 14 metri (’38). În faza incipientă, clujenii au ratat dintr-o poziție ideală. Danzell Gravenberch putea debuta cu gol în tricoul „șepcilor”, dar s-a pierdut cu firea în fața lui Bornescu, ieșit bine din poartă.

„U” Cluj a reușit să restabilească egalitatea pe tabelă în repriza secundă. Nicolae Mușat a înscris dintr-un penalty, contestat însă vehement de bucureșteni (’61). Gazdele au reclamat faptul că faultul comis de Savin asupra lui Nuno Viveiros s-a produs în afara careului, nu cum a dictat Ovidiu Hațegan. Reușita lui Mușat i-a descătușat pe „studenți”. La prima atingere de balon, Martins putea da lovitura în Giulești, însă a șutat lamentabil din interiorul careului (’78).

Cum ocaziile se răzbună, Rapidul a lovit decisiv în prelungirile partidei. Florin Călin a expediat o torpilă de la 16 metri și a adus a doua victorie a giuleștenilor în acest sezon (’90+3).

Cu toate că Rapidul a câștigat, fanii i-au cerut demisia lui Ionel Ganea.

14 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: