Mesaj incredibil pentru Gâlcă! ”Să mă cauți doar când vrei să demisionezi”. Unde s-a rupt totul - LOOKPLUS
Mesaj incredibil pentru Gâlcă! ”Să mă cauți doar când vrei să demisionezi”. Unde s-a rupt totul

Mesaj incredibil pentru Gâlcă! ”Să mă cauți doar când vrei să demisionezi”. Unde s-a rupt totul

Gigi Becali a decis să continue cu Costel Gâlcă, însă este vorba mai degrabă de un compromis. Timpul scurt și programul încărcat al echipei l-au făcut pe patron să nu riște cu demiterea antrenorului, dar se pare că mai există și un al treilea motiv.

Steaua pare în degringoladă după ce nu a mai câștigat niciun meci în ultimele trei, iar jocul echipei nu lasă prea mult loc de speranțe. Totuși, Gigi Becali a preferat să-l păstreze pe Costel Gâlcă la cârma echipei, cel puțin pentru moment. Chiar și așa, șansele ca tehnicianul să continue și din vară sunt practic nule, mai ales că patronul ”roș-albaștrilor” este pe cale să-l convingă pe Laurențiu Reghecampf să revină în Ghencea.

Becali a intenționat să-l demită încă de pe acum pe Gâlcă, însă acesta i-a răspuns că va pleca de la echipă doar dacă îşi va primi toate restanţele salariale, plus primele de joc. Potrivit fanatik.ro, ”latifundiarul din Pipera” ar fi reacţionat extrem de dur. „Să nu mă mai cauţi în viaţa ta să vorbeşti cu mine. Vrei toţi banii? Păi tu știi câţi bani mi-ai pierdut după umilinţa cu Ludogoreţ? Să mă mai cauţi doar cînd vrei să demisionezi”, i-ar fi transmis Gigi Becali antrenorului său.

23 aprilie 2015

Un comentariu To “Mesaj incredibil pentru Gâlcă! ”Să mă cauți doar când vrei să demisionezi”. Unde s-a rupt totul”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: