Mesaj către Mitrea. Tade: „Oprește-te cu golurile!”. Ce spune despre gafeurul Mincă - LOOKPLUS
Mesaj către Mitrea. Tade: „Oprește-te cu golurile!”. Ce spune despre gafeurul Mincă

Mesaj către Mitrea. Tade: „Oprește-te cu golurile!”. Ce spune despre gafeurul Mincă

Atacantul lui CFR Cluj, Gregory Tade, este de părere că atacanții au de suferit atunci când un fundaș, precum în cazul lui Bogdan Mitrea, conduce în clasamentul golgheterilor. I-a transmis acestuia să se oprească din a mai înscrie.

CFR Cluj a reușit un meci bun cu ASA Târgu Mureș și cu puțin noroc putea chiar să câștige toate cele trei puncte. Marcator al golului doi al clujenilor, Tade este printre golgheterii campionatului și spune că scopul său este acela de a fi primul la finalul campionatului. „Meciul cu Steaua a fost mult mai bun ca acesta, dar meritam să câștigăm. Nu e vorba că nu am avut noroc, dar trebuia să înscriem. Cu siguranță vreau să câștig titlul de golgheter, sunt în cursa aceasta, dar vreau ca echipa să câștige meciuri, dar să mai dau câteva goluri și să câștig acest titlu”, a declarat Tade la finalul meciului.

Francezul i-a transmis un mesaj și fundașului minune al Viitorului, Bogdan Mitrea, care cu cele 13 reușite ale sale conduce clasamentul golgheterilor. Tade ar vrea ca acesta să se oprească din a marca, pentru a nu-i face de rușine pe atacanți.

„În această competiție este și un fundaș, îi respect jocul și că a înscris atâtea goluri, dar trebuie să-i spun să se oprească din a mai da goluri, pentru că ne face pe noi să ne simțim prost, din poziție de atacanți. Este foarte greu să marchezi, oamenii nu realizează acest lucru”, a mai spus Tade la Look TV.

Atacantul a ținut să-i ia apărarea lui Mihai Mincă, portar care a prins o seară proastă și a greșit decisiv la primul gol al mureșenilor: „Nu sunt supărat pe Mincă, a jucat foarte bine, nu a făcut nicio greșeală, a făcut un meci bun, a fost concentrat. Oamenii văd mereu greșeli, dar cu toții le facem. Este foarte dificil pentru un portar, dar el a făcut un meci bun”.

17 aprilie 2015

Un comentariu To “Mesaj către Mitrea. Tade: „Oprește-te cu golurile!”. Ce spune despre gafeurul Mincă”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: