Meme Stoica asigură: "FCSB este Steaua. Palmaresul e la noi" - LOOKPLUS
Meme Stoica asigură: „FCSB este Steaua. Palmaresul e la noi”

Meme Stoica asigură: „FCSB este Steaua. Palmaresul e la noi”

Oficialii „roş-albaştrilor” s-au revoltat după ce Steaua a fost nevoită să-şi schimbe numele în FCSB. Mihai Stoica a precizat că actuala echipă din Liga 1 este continuatoarea celei înființate la 7 iunie 1947.

„Este limpede! FCSB este Steaua, pentru că palmaresul nu se poate cumpăra, cum am văzut că s-a încercat pe la Galați. Cu tot respectul pentru Nadia Comăneci, dacă, ipotetic vorbind, și-ar scoate medaliile olimpice de la Montreal la vânzare și s-ar face o licitație în urma căreia le-aș cumpăra eu, asta ar însemna că eu aș fi campioană?”, a comentat MM.

Oficialul vicecampioanei a precizat că încă din 2004 s-a rezolvat problema în privinţa palmaresului. „După ce în 2003 s-a trecut la noua societate, în 2004 am jucat în Cupa UEFA, iar noi am avut coeficient calculat pe baza mediei din ultimii cinci ani. Mă bucur, însă, că Liga Profesionistă de Fotbal a cam clarificat pentru cine înota în confuzie. Noi folosim FCSB. Nu există o decizie definitivă în acest caz. Este o măsură asiguratorie până când se va lua o decizie finală”, a subliniat Meme Stoica.

1 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: