Meciuri nebune în play-out! Chiajna bate pe Voluntari şi continuă să spere la evitarea retrogradării - LOOKPLUS
Meciuri nebune în play-out! Chiajna bate pe Voluntari şi continuă să spere la evitarea retrogradării

Meciuri nebune în play-out! Chiajna bate pe Voluntari şi continuă să spere la evitarea retrogradării

Chiajna a obţinut o victorie uriaşă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Concordia a câştigat pe terenul Voluntariului, scor 2-1, şi a urcat pe locul 5 în clasamentul play-out-ului, cu 21 de puncte.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 23, prin Milevskyi, care a finalizat cu capul la colţul scurt. Voluntari a replicat prin Voduţ, care a irosit două mari ocazii la poarta adversă (’30, ’32).

Trupa lui Adi Falub putea să-şi majoreze diferenţa pe tabelă în startul actului secund, dar Odibe (’49) şi Roşu (’49) nu au găsit drumul către gol din poziţii ideale. Primul a reuşit să introducă balonul în plasă în minutul 55, dar golul său a fost anulat pe motiv de offside.

Cum ocaziile se răzbună, gazdele au restabilit egalitatea, prin Voduţ, care a reluat din voleu o minge respinsă de Bălgrădean (’64). Odibe a semnat o ratare uluitoare în minutul 69, când nu a reuşit să-l învingă pe Calancea din doar câţiva metri! Fundaşul Chiajnei a avut şansa golului după doar câteva minute, însă portarul gazdelor a intervenit din nou miraculos (’73). Cel care l-a răzbunat a fost Cristescu. Mijlocaşul a marcat cu dreptul la colţul lung, din interiorul careului (’81).

S-a terminat 1-2, rezultat care aruncă în aer clasamentul play-out-ului. Chiajna urcă pe locul 5, cu 21 de puncte, iar FC Voluntari rămâne pe 4, cu 22 de puncte.

17 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: