Meciul „dublelor”! Fatai și Wellington au decis scorul la Giurgiu (VIDEO) - LOOKPLUS
Meciul „dublelor”! Fatai și Wellington au decis scorul la Giurgiu (VIDEO)

Meciul „dublelor”! Fatai și Wellington au decis scorul la Giurgiu (VIDEO)

Astra Giurgiu a remizat pe propriul teren cu Concordia Chiajna, scor 2-2. Fatai, pentru Astra și Wellington, de partea cealaltă, au reușit câte o „dublă”, într-un final electrizant de meci.

Prima repriză a fost una extrem de anostă la Giurgiu. Gazdele, care porneau favorite clare în partida cu formația lui Marius Șumudică, nu au arătat acest lucru și pe teren. Niciuna dintre echipe nu a reușit să impresioneze în fața porții, dar Astra s-a dovedit, totuși, mai pragmatică. Golul a venit în minutul 39, după lovitura de cap a lui Kehinde Fatai, care s-a înălțat perfect și l-a învins pe Râmniceanu.

Partea secundă a început mai bine pentru Chiajna. Șumudică și-a muștruluit serios elevii la vestiare și aceștia au intrat mai motivați, demonstrând că nu vor să plece învinși de la Giurgiu. În minutul 54, Grigorie a irosit o șansă imensă, după o greșeală a lui Junior Morais. Apoi, a venit rândul lui Wellington să se evidențieze în careul advers, în minutul 62, dar a ratat de puțin ținta. Golul egalizator a venit în minutul 76, când același brazilian a înscris, cu o execuție acrobatică, în urma unei faze bine lucrate a oaspeților.

Dar nu s-a terminat așa meciul, deoarece ambele echipe aveau să mai înscrie o dată, pe final. În minutul 91, Fatai a reușit „dubla” și și-a adus echipa în avantaj, pentru ca după patru minute, Wellington să-l copieze la indigo și să aducă un punct Chiajnei.

22 februarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: