Meci tensionat la Ovidiu! Viitorul a bătut Voluntariul cu un gol marcat în prelungiri - LOOKPLUS
Meci tensionat la Ovidiu! Viitorul a bătut Voluntariul cu un gol marcat în prelungiri

Meci tensionat la Ovidiu! Viitorul a bătut Voluntariul cu un gol marcat în prelungiri

FC Viitorul a câştigat cu mari emoţii partida cu FC Voluntari, scor 2-1, la capătul unui meci tensionat.

Trupa lui Hagi a avut prima ocazie a partidei. Gabi Iancu a executat periculos o lovitură liberă, Balauru a respins în faţă, de unde Coman a reluat cu capul peste poartă (‘4). Cei care au reuşit să înscrie au fost oaspeţii. Cernat a transformat un penalty obţinut de Ivanovici, care a fost faultat în careu de Boli (‘8). Viitorul putea să egaleze prin acelaşi Boli, care a şutat puţin peste de la aproximativ 18 metri (’34).

Chiţu a avut şi el şansa golului în debutul reprizei secunde, mingea expediată de atacant trecând puţin alături (’51). Balauru a intervenit şi el salvator la execuţia lui Coman din interiorul careului (’60). La reluare, Voluntariul a rămas în inferioritate numerică, după ce Balaur a fost eliminat (’66).

Tensiunea a atins cote alarmante pe finalul meciului, după un penalty acordat de Istvan Kovacs pentru gazde, la un presupus fault comis de Acsinte asupra lui Chiţu (’72). Vasile Maftei a fost şi el trimis la cabine pentru proteste, iar Acsinte, Marinescu şi Căpăţînă s-au ales şi ei cu cartonaşe galbene. Chiţu a ratat lovitura de pedeapsă, însă Kovacs a hotărât să repete executarea penalty-ului, după intrarea mai multor jucători în careu, în momentul execuţiei. Răzvan Marin a luat decizia să transforme el lovitura de la 11 metri şi a făcut-o bine. Mijlocaşul a egalat la 1-1, cu un şut plasat, la semi-înălţime (’78).

Cel care a adus victoria în tabăra Viitorului a fost Boli. Francezul a reluat imparabil cu capul, din preajma careului mic, o minge centrată de Răzvan Marin (’90+5).

31 octombrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: