Meci tensionat în Gruia: CFR Cluj - Dinamo 1-0. Camora și Culio, eliminați! - LOOKPLUS
Meci tensionat în Gruia: CFR Cluj – Dinamo 1-0. Camora și Culio, eliminați!

Meci tensionat în Gruia: CFR Cluj – Dinamo 1-0. Camora și Culio, eliminați!

CFR Cluj a câștigat cu 1-0 în fața lui Dinamo, la capătul unui meci tensionat.

Prima ocazie importantă a partidei le-a aparținut gazdelor. Hoban a încercat o execuție acrobatică, dar mingea a trecut alături (’13). Dinamoviștii au replicat prin Rivaldinho, al cărui lovitură de cap a fost scoasă de pe linia porții de Camora (’23). Vinicius a ratat și el șansa deschiderii scorului, după ce a trimis cu capul puțin pe lângă (’31). Manea a căutat și el golul din lovitură liberă, dar Penedo s-a aflat la post (’34).

La reluare, clujenii au primit penalty, după un presupus henț în careu comis de Nedelcearu (’35). Oaspeții au protestat vehement, dar George Găman a rămas ferm pe poziții. Culio a transformat lovitura de pedeapsă, fără speranțe pentru portarul „câinilor” (’37).

Katsikas a fost protagonistul unei faze de cascadorii râsului, pe finalul reprizei, după ce a respins defectuos o centrare a lui Moutinho, fiind aproape de un autogol stupid (’45). Ultima ocazie a primei părți i-a aparținut lui Vinicius, care a trimis cu capul alături, în urma unui corner (’45+1).

Elevii lui Cosmin Contra au avut un început furibund de repriză secundă. Lansat bine de Nascimento, Salomao a șutat alături dintr-o poziție ideală (’49). Portughezul nu a găsit drumul către gol nici în minutul 59, când a trimis în forță de la marginea careului, dar Vâtcă a reținut în doi timpi. Nici Filip nu a reușit să-l învingă pe goalkeeperul gazdelor. Scăpat singur cu Vâtcă, fundașul oaspeților a încercat să-l lobeze pe portarul ardelenilor, dar mingea s-a scurs peste transversală (’74).

Finalul de meci a fost unul incendiar. Camora a fost eliminat, după ce a văzut roșu direct pentru o intrare dură asupra lui Nascimento (’83). Aflați în superioritate numerică, dinamoviștii au căutat golul egalizator, dar fără vreun efect pe tabelă. Clujenii au terminat partida cu doi oameni în minus, după ce Culio a primit al doilea galben și, implicit, pe cel roșu (’90+2)!

10 august 2017

Un comentariu To “Meci tensionat în Gruia: CFR Cluj – Dinamo 1-0. Camora și Culio, eliminați!”

  1. „clujenii au primit penalty, după un presupus henț în careu comis de Nedelcearu”?
    Cine dracu te tine pe tine angajat la „Look TV” ca sa scrii comentarii de-astea? Ala a fost un hent intentionat, clar vizibil si de pe Luna! Daca nici „Look TV” nu este de partea Clujului si a corectitudinii, si face jocul propagandistic al hotilor mitici, cum dracu sa aiba Clujul parte de arbitraje normale in meciuri? Noroc cu Gaman (de data asta! ca alteori…). Du-te si angajeaza-te la gigisti sau la catelusi, ca acolo e locul tau! Esti mitic imigrat in Cluj, cumva?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: