Meci spectaculos la Mediaş: Gaz Metan - Pandurii 3-1. Situaţie delicată pentru gorjeni - LOOKPLUS
Meci spectaculos la Mediaş: Gaz Metan – Pandurii 3-1. Situaţie delicată pentru gorjeni

Meci spectaculos la Mediaş: Gaz Metan – Pandurii 3-1. Situaţie delicată pentru gorjeni

Gaz Metan a câştigat cu 3-1 cu Pandurii, după un meci spectaculos. Gorjenii se află în continuare pe loc de baraj, cu doar 16 puncte, în timp ce medieşenii au revenit în fruntea play-out-ului, cu 29 de puncte.

Gazdele au început bine partida. Buziuc a interceptat un balon, a scăpat singur cu Popescu, însă portarul oaspeţilor a reuşit să intervină excelent (‘4). La reluare, Curtean a trimis cu capul alături din doar câţiva metri (‘7). Medieşenii au solicitat şi un penalty în minutul 8 pentru un presupus henţ în careu al lui Buşu, însă Radu Petrescu a lăsat jocul să continue. Buzean nu a fost nici el mai norocos, nimerind bara transversală cu o torpilă de la distanţă (’14).

Cei care au deschis scorul au fost gorjenii. Negruţ a transformat fără emoţii un penalty comis de Tahar (’42).

Gazdele nu au renunţat la luptă şi au atacat în valuri în repriza secundă. Curtean a tras periculos din afara careului, puţin pe lângă (’48). Trtovac şi Sikorski nu l-au putut învinge nici ei pe Popescu, la aceeaşi fază (’61). Lupu a nimerit şi el bara de la marginea careului, spre exasperarea fanilor miedieşeni (’72).

Cel care a spart gheaţa a fost Munteanu, care a egalat la 1-1, din doar câţiva metri (’77). Eric a adus liniştea în tabăra echipei sale, după ce a marcat un gol de generic: şut plasat, de la 20 de metri, aproape de vinclu (’84)! Medieşenii nu şi-au potolit setea de goluri. Sikorski a închis tabela, după un contraatac-fulger al ardelenilor (’90+4). Eric a dejucat ieşirea greşită la offside a gorjenilor, a ţâşnit spre poartă, după care i-a pasat lui Sikorski, care a îndeplinit o simplă formalitate. Scor final: 3-1.

16 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: