Meci nebun la Ploiești! Petrolul - Chiajna 2-2 (VIDEO) - LOOKPLUS
Meci nebun la Ploiești! Petrolul – Chiajna 2-2 (VIDEO)

Meci nebun la Ploiești! Petrolul – Chiajna 2-2 (VIDEO)

Meci nebun la Ploiești. Petrolul și Chiajna au oferit un spectacol desăvârșit în epilogul turului de campionat. Cele două formații au încheiat la egalitate, scor 2-2, la capătul unui joc animat, cu multe faze de poartă.

Partida a debutat cu o ratare imensă a oaspeților. Florea nu l-a putut învinge pe Pecanha din doar câțiva metri, chiar la prima acțiune a jocului (‘1). Prahovenii au răspuns imediat. Astafei a deschis scorul cu un șut din interiorul careului, după o neatenție a apărării adverse (‘5).

Elevii lui Gigi Mulțescu nu s-au bucurat însă prea mult. Mihai Dina a restabilit egalitatea pe tabelă după doar 10 minute, cu o reușită superbă: a șutat din întoarcere, de la 17 metri, fără speranțe pentru goalkeeper-ul gazdelor! „Lupii galbeni” au acuzat șocul primirii golului, iar ilfovenii au profitat din plin. Florea a dus scorul la 2-1, după ce a executat fără probleme un penalty obținut tot de el (’25). Pena putea arunca în aer tribunele pe finalul primei reprize, dar Pecanha a avut o intervenție formidabilă (’43).

Petrolul s-a trezit din letargie abia în minutele de prelungire. Toto Tamuz a avut golul egalării în bocanc, dar Râmniceanu a avut un reflex uimitor la execuția israelianului (’45+1). Chiajna a intrat astfel la cabine cu un avantaj minim pe tabelă: 2-1.

Actul secund a fost la fel de animat. Cele două echipe nu s-au menajat deloc și au oferit un show fotbalistic de zile mari, spre deliciul fanilor. Absent din joc în prima parte, Teixeira și-a spălat din păcate în repriza a doua. Portughezul a egalat la 2-2 în minutul 61, cu un șut la colțul scurt. La reluare, lusitanul a fost aproape de „dublă”, dar Râmniceanu i-a refuzat golul (’63).

Ploieștenii și-au complicat însă misiunea pe final de meci. Prahovenii au rămas în 10 oameni, după ce Satli a văzut al doilea galben și implicit pe cel roșu (’84). Chiar și așa, Petrolul a căutat golul victorios, dar tabela nu s-a mai modificat până la final.

S-a încheiat 2-2, rezultat care le permite „lupilor” să încheie anul pe locul 3, cu 33 de puncte. Concordia termină turul pe poziția a 14-a, cu 17 puncte.

8 decembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: