Meci nebun la Ploiești! Juventus - FCSB 1-2. Debut cu gol pentru Romario Benzar. Artur Jorge și Nedelcu au comis-o! - LOOKPLUS
Meci nebun la Ploiești! Juventus – FCSB 1-2. Debut cu gol pentru Romario Benzar. Artur Jorge și Nedelcu au comis-o!

Meci nebun la Ploiești! Juventus – FCSB 1-2. Debut cu gol pentru Romario Benzar. Artur Jorge și Nedelcu au comis-o!

Chiar și fără mai mulți titulari, FCSB a câștigat cu 2-1 pe terenul lui Juventus, la capătul unui meci nebun.

Vicecampionii au avut parte de un început de partidă de coșmar. Aflat la debutul în tricoul roș-albastru, Artur Jorge și-a dat un autogol stupid după nici 13 secunde de joc! Zaharia putea majora diferența pe tabelă, dar Niță a reținut șutul acestuia (’10). Goalkeeperul oaspeților a intervenit și la lovitura de cap a lui Benga, din interiorul careului (’16).

FCSB a reușit egalarea în minutul 22. Romario Benzar a executat perfect o lovitură liberă de la aproximativ 22 de metri, bifând astfel primul său gol în tricoul echipei patronată de Gigi Becali. Filip a ratat șansa desprinderii, după ce a trimis cu capul peste din doar câțiva metri (’28). Daniel Benzar a fost și el aproape de gol, dar Stoian a avut o paradă excelentă la șutul stelistului (’32). Cel care a punctat a fost Dennis Man, care a finalizat la colțul lung o pasă a lui De Amorim (’35).

Walace putea restabili egalitatea pe tabelă, dar a trimis anemic deși se afla într-o poziție excelentă (’40). Călințaru a avut și el golul în bocanc, însă nu a nimerit poarta din doar câțiva metri (’53). La reluare, Filip a expediat o torpilă de la distanță, dar Stoian a avut o nouă intervenție salutară (’54). Budescu a luat și el la țintă bara transversală, din lovitură liberă de la 30 de metri (’68). După niciun minut, Gnohere a șutat puțin alături, din întoarcere (’69).

Juventus a fost nevoită să joace în inferioritate numerică din minutul 72, după ce Carabela a fost eliminat. La reluare, Gnohere s-a ciocnit violent cu Stoian, cei doi având nevoie de îngrijiri medicale pentru a-și reveni (’74). Chiar și cu un om în minus, gazdele nu au renunțat la ofensivă. Aflat la debutul în tricoul roș-albastru, Nedelcu a comis henț în careu în prelungiri, iar Marius Avram a arătat punctul cu var. Călințaru și-a bătut joc însă de fază, trimițând o scăriță pe centrul porții, intenție ghicită de Niță, care a prins fără probleme (’90+6).

19 august 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: