Meci nebun la Ploiești! FC Botoșani, revelația Ligii 1 Betano! Moldovenii au făcut spectacol și cu Voluntari - LOOKPLUS
Meci nebun la Ploiești! FC Botoșani, revelația Ligii 1 Betano! Moldovenii au făcut spectacol și cu Voluntari

Meci nebun la Ploiești! FC Botoșani, revelația Ligii 1 Betano! Moldovenii au făcut spectacol și cu Voluntari

Început perfect de sezon pentru FC Botoșani. Moldovenii sunt neînvinși de 4 etape, după ce au câștigat și pe terenul Voluntariului, scor 3-1.

Golofca a deschis balul cu un șut superb, la colțul lung, fără speranțe pentru Balauru (’11). Moruțan și Popa au avut și ei golul în bocanc, al aceeași fază, dar de fiecare dată goalkeeperul gazdelor a reușit să se opună (’20). Deac putea restabili egalitatea, dar a trimis alături deși scăpase singur cu portarul advers (’24). Cel care a egalat a fost Voduț, care a finalizat din cădere din doar 4 metri (’34). Golofca și-a readus în avantaj echipa în prelungirile primei părți, cu un șut pe lângă Balauru (’45+1). Jucătorul oaspeților s-a aflat însă în offside, nesemnalizatz însă de la margine!

Fulop a dus scorul la 3-0 în debutul actului secund, după ce s-a distrat cu apărarea gazdelor și a finalizat cu exteriorul, la colțul lung (’54). Popescu putea reduce din handicap, dar Cobrea a reușit să pareze șutul acestuia (’57). Portarul oaspeților a intervenit miraculos și la execuția lui Voduț, care a ratat incredibil de la 8 metri (’62).

Trupa lui Claudiu Niculescu și-a complicat și mai mult misiunea, după ce Răuță a văzut roșu direct pentru o intrare dură asupra lui Popa (’82). Voluntariul a rămas și fără portar, după ce Balauru a primit și el roșu direct pentru injurii (’89). Cum ilfovenii epuizaseră toate schimbările, Voduț a fost cel care a intrat în poartă! S-a terminat însă 1-3, după un meci cu de toate!

4 august 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: