Meci nebun la Chiajna! Doi eliminaţi, două goluri şi o bară în Concordia - CSMS Iaşi! - LOOKPLUS
Meci nebun la Chiajna! Doi eliminaţi, două goluri şi o bară în Concordia – CSMS Iaşi!

Meci nebun la Chiajna! Doi eliminaţi, două goluri şi o bară în Concordia – CSMS Iaşi!

Concordia Chiajna şi CSMS Iaşi s-au încurcat reciproc în lupta pentru evitarea retrogradării! Cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1, la capătul unui meci tensionat.

Ilfovenii au început bine meciul. Garica a obţinut un penalty, transformat fără probleme de Obodo (’13). Mai mult, gazdele s-au văzut în superioritate numerică, după ce Frăsinescu a fost eliminat (’13). Deşi au jucat cu un om în minus, ieşenii au reuşit să egaleze după doar câteva minute. Andrei Cristea a punctat pentru 1-1, cu o lovitură de cap (’18). Moldovenii puteau duce scorul la 2-1, dar Golubovic a ratat incredbil în situaţie de unu la unu cu portarul advers (’22).

Trupa lui Adi Falub a trăit periculos şi în repriza secundă. Milevskyi a văzut direct cartonaşul roşu după ce l-a lovit cu palma pe Mitic (’59). Purece a fost şi el aproape de gol, însă Grahovac a reuşit să devieze în corner (’68). Cristea putea da lovitura pe final de meci, însă mingea reluată de acesta a trecut milimetric alături (’84).

Cel care putea închide meciul a fost Cristescu. Mijlocaşul a expediat o torpilă din afara careului, direct în bara transversală (’90)!

30 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: