VIDEO Meci incredibil pe Arena Națională! Steaua, victorie dramatică cu Osmanlispor - LOOKPLUS
VIDEO Meci incredibil pe Arena Națională! Steaua, victorie dramatică cu Osmanlispor

VIDEO Meci incredibil pe Arena Națională! Steaua, victorie dramatică cu Osmanlispor

Foto: uefa.com

Meci nebun pe Arena Naţională! Steaua a fost condusă de Osmanlispor, dar a revenit incredibil şi a învins cu 2-1, şi calificarea în primăvara europeană se va decide în Spania, la Villarreal.

Osmanlispor a început în forţă meciul şi Niţă a boxat şutul-centrare al lui Pinto (‘7). Steaua a replicat prin Popa, dar şutul acestuia de la marginea careului a fost respins în corner. Niţă a avut din nou de lucru la execuția lui Cagiran de la 20 de metri (’10), dar portarul gazdelor a prins balonul cu siguranţă.

De la Zurich, românii au primit o veste proastă: Villarreal a deschis scorul în minutul 14, prin Bruno, iar şansele de calificare ale Stelei erau tot mai mici.

Turcii au pus stăpânire pe joc şi au deschis scorul în minutul 30, prin Ndiaye. Mijlocaşul l-a învins pe Niţă cu un şut de la 10 metri. Oaspeţii au ratat incredibil şase minute mai târziu, când şutul lui Regattin a fost respins în corner de Niţă (’36).

Elevii lui Reghecampf au ratat şi ei şansa egalării, prin De Amorim (’60)! Brazilianul a trimis din centrul careului mult peste poartă, spre exasperarea fanilor.

Speranţa a revenit în rândurile Stelei în minutul 68, după o lovitură liberă bătută impecabil de Boldrin. Portarul turcilor a fost surprins de mingea trimisă de brazilian, a respins cu un reflex de handbal în faţă, iar Momcilovic a fost pe fază şi a trimis în poartă din 3 metri (’68). Românii mai aveau jumătate de oră la dispoziţie pentru o victorie esenţială pentru a păstra şanse la calificarea în primăvara europeană, în condiţiile în care spaniolii de la Villarreal continuau să conducă cu 1-0 la FC Zurich.

Minunea s-a produs, însă, pe Arena Naţională! Tamaş a reuşit golul victoriei în minutul 87, după ce a trimis cu capul din 6 metri, după o centrare a lui Boldrin. Mai mult, în Elveţia, FC Zurich a egalat pe Villarreal în acelaşi minut, prin Rodriguez. S-a terminat 2-1 pentru Steaua, iar la Zurich 1-1!

VEZI AICI GOLURILE PARTIDEI STEAUA – OSMANLISPOR

VEZI AICI GOLURILE MECIULUI FC ZURICH – VILLARREAL

În urma acestor rezultate, Osmanlispor rămâne lider în Grupa L, cu 7 puncte, în timp ce Villarreal, Steaua şi FC Zurich au câte 6 puncte, iar ultima etapă va fi cu adevărat nebună!

24 noiembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: