Meci frumos în Oltenia: CS U Craiova - CFR Cluj 1-1! Gol de generic înscris de Zlatinski! - LOOKPLUS
Meci frumos în Oltenia: CS U Craiova – CFR Cluj 1-1! Gol de generic înscris de Zlatinski!

Meci frumos în Oltenia: CS U Craiova – CFR Cluj 1-1! Gol de generic înscris de Zlatinski!

Sursa foto: csuc.ro

CS U Craiova şi CFR Cluj au terminat la egalitate în Oltenia, scor 1-1. Gazdele au evoluat cu un om în minus din minutul 80, după ce Bancu a fost eliminat.

Gazdele au avut parte de un debut de partidă excelent. Zlatinski a deschis scorul în minutul 9, cu un şut-centrare, execuţie care l-a luat prin surprindere pe Marc! Madson putea dubla avantajul oltenilor, însă a trimis alături, după o acţiune personală de toată frumuseţea (’23).

CFR a replicat prin Ruiz, care a tras puternic din interiorul careului, dar pe direcţia lui Straton, care a reuşit să respingă în corner (’28). Ultima ocazie a reprizei a aparţinut Craiovei. Zlatinski a fost aproape de „dublă”, însă Marc s-a opus la şutul său din doar câţiva metri (’45+2).

Clujenii au căutat golul egalizator în actul secund. Păun a dat primul semnalul de alarmă, cu un şut cu pământul, respins însă de Straton (’49). Bud a fost cel mai aproape de reuşită. Nemarcat în careu, atacantul a reluat peste, spre uluirea fanilor prezenţi la meci (’76).

Craiova a rămas în 10 oameni în minutul 80, după ce Bancu a văzut al doilea galben. Oaspeţii au profitat de avantajul numeric şi au reuşit egalarea după doar 2 minute! Bud l-a luat la ţintă pe Straton, mingea a ricoşat la Păun, care a marcat cu capul, din cădere (’82)! Lopez putea declanşa fiesta pe banca CFR-ului, dar a tras peste din interiorul careului, după un contraatac-fulger al echipei sale (’84). Gomelt a irosit şi el o şansă uriaşă la poarta adversă. Mijlocaşul a şutat milimetric alături, după un atac prelungit al clujenilor (’89)!

S-a terminat 1-1, rezultat care îi readuce pe olteni pe prima poziţie în play-out, cu 26 de puncte. CFR rămâne pe locul 3, cu 23 de puncte.

9 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: