Meci frumos în Bănie! CS U Craiova - ACS Poli Timişoara 1-0 - LOOKPLUS
Meci frumos în Bănie! CS U Craiova – ACS Poli Timişoara 1-0

Meci frumos în Bănie! CS U Craiova – ACS Poli Timişoara 1-0

Sursa foto: csuc.ro

CS U Craiova a câştigat cu 1-0 în faţa Timişoarei şi a urcat pe primul loc în clasamentul play-out-ului, cu 22 de puncte. Bănăţenii ocupă penultima poziţie, cu 15 puncte.

Gazdele puteau deschide scorul în minutul 34, când Ivan a fost la doar câţiva centimetri de gol. Şutul atacantului, din lateral stânga, a fost deviat de un adversar în bară!

Zlatinski a fost şi el aproape de reuşită, însă a tras peste din lovitură liberă (’48). A venit rândul timişorenilor să se joace cu ocaziile la poarta adversă. Hernandez a fost primul care a irosit o bună şansă de gol, după ce nu l-a putut învinge pe Straton din doar câţiva metri (’49). Goalkeeper-ul gazdelor a intervenit excelent şi la execuţia lui Elek, de la marginea careului (’59). Ovidiu Popescu a avut şi el ghinion, după ce a nimerit bara din lovitură liberă (’69).

Cel care a spart gheaţa a fost Nuno Rocha. Fotbalistul Craiovei a reluat cu latul în plasă, după o acţiune superbă purtată de Ivan şi Măzărache (’70). Timişoara nu a predat armele. Bărbuţ putea egala după doar 7 minute, dar a trimis alături dintr-o poziţie ideală! Oltenii au terminat meciul cu un om în minus, după ce Iliev a văzut direct cartonaşul roşu pentru un fault din poziţie de ultim apărător (’90+3).

20 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: