Meci dramatic la Severin: Pandurii - Concordia 3-2. Batin, eroul gorjenilor - LOOKPLUS
Meci dramatic la Severin: Pandurii – Concordia 3-2. Batin, eroul gorjenilor

Meci dramatic la Severin: Pandurii – Concordia 3-2. Batin, eroul gorjenilor

Pandurii au câştigat cu 3-2 în faţa Chiajnei şi rămân în cursa pentru salvarea de la retrogradare. Gorjenii ocupă penultimul loc în clasament, cu 20 de puncte, la doar 3 lungimi în spatele ultimei poziţii care asigură prezenţa în Liga 1 şi în sezonul viitor.

Aflate în bătălia pentru evitarea retrogradării, Pandurii și Chiajna nu aveau altă variantă decât victoria pentru a nu-și complica misiunea.

Oaspeții au deschis scorul în debutul partidei, prin Herea, care a profitat de o gafă uriașă a lui Erico (‘6). La reluare, gazdele au solicitat penalty la un presupus henț în careu al lui Feussi, dar Ovidiu Hațegan a lăsat jocul să continue (’16).

Herea a fost aproape de „dublă” în minutul 32, când a luat o acțiune pe cont propriu, dar a finalizat pe direcția portarului. Gorjenii puteau restabili egalitatea în prelungirile primei reprize, când Albu a fost la un pas de un autogol stupid, dar Bălgrădean a salvat situația (’45+1).

Elevii lui Stoican nu au renunțat la luptă nici în actul secund. Firțulescu a căzut în careu după un duel cu Melinte, dar nici de această dată arbitrul nu a arătat punctul cu var (’61). Totuși, gazdele au reușit egalarea prin Batin (foto), care a marcat din apropiere după o centrare excelentă a lui Erico (’65). Pandurii au dat lovitura după nici 10 minute. Hamed a reluat imparabil cu capul, din interiorul careului, și a declanșat nebunia în tribune (’75).

Ilfovenii au trecut pe lângă egalare în minutul 81, dar şutul lui Cristescu a fost respins de pe linia porţii de Erico! Cel care a adus egalarea în tabăra Chiajnei a fost Munteanu, care a marcat un gol de generic: voleu la colţul scurt, fără speranţe pentru portarul gazdelor (’90). Răducanu putea aduce victoria pentru Concordia, dar Ene a reuşit să devieze, de pe linia porţii, în corner şutul acestuia (’90+2).

Cum ocaziile se răzbună, Batin a dat lovitura la ultima fază de joc, după o degringoladă în tabăra oaspeţilor (’90+4)! Scor final: 3-2!

15 mai 2017

Un comentariu To “Meci dramatic la Severin: Pandurii – Concordia 3-2. Batin, eroul gorjenilor”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: