Meci decisiv pentru Şumudică. Concordia Chiajna – FC Botoşani este în direct pe Look PLUS, de la ora 16.00 - LOOKPLUS
Meci decisiv pentru Şumudică. Concordia Chiajna – FC Botoşani este în direct pe Look PLUS, de la ora 16.00

Meci decisiv pentru Şumudică. Concordia Chiajna – FC Botoşani este în direct pe Look PLUS, de la ora 16.00

Marius Şumudică este obligat să câştige pe teren propriu cu FC Botoşani, altfel riscă să fie demis, conform ultimelor zvonuri. De cealaltă parte, moldovenii lui Leo Grozavu au moral bun după victoria cu Dinamo, care i-a urcat pe locul 7 în clasamentul Ligii I.

Cu o singură victorie după șapte etape, Șumudică este ameninţat cu demiterea dacă nu va reuşi un succes în faţa formaţiei FC Botoşani. Concordia Chiajna a avut o evoluţie slabă în etapa precedentă la Braşov, unde a fost învinsă cu scorul de 4-1 de „stegari”. Antrenorul Marius Şumudică este din ce în ce mai contestat, conducerea şi fanii fiind nemulţumiţi că echipa este „lanterna roşie” a campionatului, cu cele mai multe înfrângeri.

FC Botoşani a câştigat în faţa lui Dinamo în etapa trecută, scor 3-2. Formaţia lui Leo Grozavu a avut o prestaţie foarte bună, iar cele 3 puncte au urcat-o până pe locul 7 în clasament, cu 12 puncte, la egalitate cu ASA Tg. Mureş şi Dinamo.

”Cei de la Chiajna nu sunt într-o situaţie confortabilă, iar noi, la rândul nostru, ne dorim să continuăm forma bună pe care am arătat-o în ultimele etape. Va fi un meci disputat, în care echipa care va fi mai motivată va reuşi să câștige”, a declarat antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu.

20 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: