Meci de povestit nepoţilor între Steaua şi Botoşani! Au înscris opt goluri! - LOOKPLUS
Meci de povestit nepoţilor între Steaua şi Botoşani! Au înscris opt goluri!

Meci de povestit nepoţilor între Steaua şi Botoşani! Au înscris opt goluri!

Meci nebun la Cluj, între Steaua şi FC Botoşani! Nu mai puţin de opt goluri au fost înscrise pe arena din Gruia, în cel mai spectaculos meci al campionatului! Steaua a câştigat cu 5-3, cu toate că a fost condusă!

Exilati în Ardeal, după ce Arena Naţională a fost închisă, campionii au deschis golul în primul minut al partidei prin Breeveld. În minutul 26, oaspeţii au restabilit egalitatea prin Roman, cu o execuţie simplă din interiorul careului. Au urmat trei goluri în trei minute, un scenariu incredibil! Martinus a punctat pentru 2-1 (’27), Stanciu a egalat (’29) şi Tade şi-a dus echipa în avantaj cu un şut printre picioarele lui Iliev (’30).

Moldovenii nu s-au lăsat şi au egalat în repriza secundă, prin Cabrera, care a înscris cu capul (’55). Bucureştenii şi-au adus aminte că sunt tot mai departe de liderul Astra Giurgiu şi au rezolvat partida în doar trei minute, Râpă (’68) şi Stanciu (’71) aducând liniştea în tribune. Miron, de la oaspeţi, a primit cartonaşul roşu după un fault brutal asupra lui Onţel, în minutul 89.

Steaua rămâne pe locul trei în clasament, cu 30 de puncte, la şase lungimi de liderul Astra Giurgiu. FC Botoşani este pe 12, cu 13 puncte. Deşi vorbea de play-off, Cristi Pustai se vede nevoit să se concentreze din acest moment la salvarea de la retrogradare.

8 noiembrie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: