Meci de infarct pe Arena Națională! Steaua revine pe primul loc! - LOOKPLUS
Meci de infarct pe Arena Națională! Steaua revine pe primul loc!

Meci de infarct pe Arena Națională! Steaua revine pe primul loc!

Revenirea pe Arena Națională a fost de bun augur pentru Steaua. Echipa lui Reghecampf a dominat copios partida cu ASA Târgu Mureș și a câștigat meritat, dar cu foarte mari emoții, scor 2-1.

Arbitrul Hațegan s-a remarcat și el în debutul partidei după o mare eroare. Pintilii l-a faultat dur, din spate, pe Gorobsov (’23), dar a fost iertat de al doilea cartonaș galben și, implicit, de eliminare. Mijlocașul Stelei avea deja un cartonaș galben din minutul 10. Bawab a fost aproape de a deschide scorul în minutul 24, când a trimis o scăriță peste Stăncioiu, dar Matei a respins de pe linia porții.

Inevitabilul s-a produs în minutul 40, când Stanciu a reușit o pasă de geniu pentru Adi Popa, care l-a învins pe Stăncioiu cu un șut din mijlocul careului.

Țucudean a avut și el golul în bocanc, dar a șutat peste poartă din 2 metri. ASA a reușit totuși să egaleze din penalty, prin Brandan, în minutul 62, după ce Râpă l-a faultat în careu pe Ramiro Costa.

Steaua a atacat în valuri în ultimele minute, fiind obligată să câștige. În minutul 80, statisica era șocantă: 17 cornere pentru Steaua față de cele 3 ale mureșenilor și 7 șuturi pe poarta ale Stelei față de 2 ale oaspeților.

Norocul proverbial al Stelei a lovit în minutul 84, când Ivan Gonzales și-a trimis în proprie poartă după o centrare a lui Stanciu. Adi Popa ar fi putut înscrie și el în minutul 90, dar șutul său a lovit bara. S-a terminat 2-1 pentru campioana României, iar acum toți ochii sunt ațintiți pe jocul dintre Astra și Pandurii.

Steaua revine pe prima poziție în clasament, dar Astra are un meci mai puțin disputat. Giurgiuvenii au șansa de a reveni pe primul loc dacă înving Pandurii, marți seară.

3 aprilie 2016

Un comentariu To “Meci de infarct pe Arena Națională! Steaua revine pe primul loc!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: