Meci de infarct la Chiajna! Victorie de aur pentru Concordia - LOOKPLUS
Meci de infarct la Chiajna! Victorie de aur pentru Concordia

Meci de infarct la Chiajna! Victorie de aur pentru Concordia

Concordia a reușit o victorie de aur în lupta pentru evitarea retrogradării, scor 2-1, cu deținătoarea Cupei României, CFR Cluj.

Gazdele au deschis scorul în debutul partidei, după o fază încâlcită în careul oaspeților. Grădinaru a șutat de la 20 de metri, mingea a lovit transversala, după care Bucurică a recentrat, iar Pena a înscris cu capul (‘5). CFR a forțat egalarea, dar fundașii Concordiei s-au descurcat excelent pănă în minutul 71.

În acel moment, Jakolis a fost faultat în careu, dar Cristian Lopez a ratat lovitura de la 11 metri! Din fericire pentru clujeni, Camora a recuperat și i-a pasat lui Beleck, care a îndeplinit o simplă formalitate (’71). Bucuria oaspeților a durat mai puțin de 10 minute, Purece reușind golul victoriei cu un șut la colțul scurt, din interiorul careului (’80). Bălgrădean a avut un reflex de senzație la șutul lui Nouvier (’90+2) în prelungirile partidei, iar gazdele au sărbătorit o victorie uriașă.

Scor final: 2-1, rezultat care o scapă pe Concordia Chiajna de grijile retrogradării. În schimb, CFR Cluj pierde o șansă mare la primul loc în play-out.

21 mai 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: