Meci cu scandal în Oltenia! Steaua câștigă cu Pandurii şi urcă pe primul loc. Arbitrajul, contestat de gazde - LOOKPLUS
Meci cu scandal în Oltenia! Steaua câștigă cu Pandurii şi urcă pe primul loc. Arbitrajul, contestat de gazde

Meci cu scandal în Oltenia! Steaua câștigă cu Pandurii şi urcă pe primul loc. Arbitrajul, contestat de gazde

Steaua a câștigat dramatic în Oltenia, scor 1-0, după un penalty transformat de Nicușor Stanciu (’89), în urma unui henț comis de Hora.

Partida a fost tensionată și presărată cu greșeli de arbitraj. Ciprian Marica a fost introdus la pauză și a rezistat doar 20 de minute pe teren.

Steaua a ratat prima mare ocazie de gol prin Stanciu, în debutul partidei! Mijlocașul a tras din unghi, la colțul scurt, dar Stanca a respins în corner. Reghecampf a fost nevoit să-l înlocuiască pe Momcilovic în minutul 6 cu Papp, după ce sârbul s-a accidentat. Hamroun a ratat și el incredibil din doi metri, după ce Adi Popa a făcut ce a vrut cu apărarea gorjeană (’15). Steaua a cerut penalty în minutul 20 la un duel între Adi Popa și Săpunaru, dar arbitrul Avram a lăsat jocul să continue.

În finalul primei reprize, Adi Popa a comis henț, dar arbitrul nu a observat, după care stelistul a fost faultat de Mrzjlak. Jucătorul Pandurilor a fost eliminat, iar tensiunea a atins cote alarmante pe teren.

Steaua a avut cea mai mare ocazie a reprizei secunde, dar Marica nu a ajuns la centrarea lui Hamroun din fața porții (’57). Reghecampf a primit o nouă lovitură în minutul 72, când Marica a fost înlocuit de Bawab, după ce românul nu a mai putut continua partida. Pandurii au avut și ei o ocazie mare de gol în finalul partidei! Ropotan a tras puțin pe lângă poarta lui Niță, după o acțiune frumoasă a lui Ungurușan. În minutul 89, Nicușor Stanciu a înscris golul victoriei după un penalty contestat de gazde, dat de Avram în urma unui henț comis de Hora. Săpunaru a protestat în urma deciziei arbitrului, aruncând tricoul pe gazon și a fost avertizat de Avram.

În urma acestui rezultat, Steaua devine lider în play-off cu 32 de puncte, dar Astra Giurgiu are de disputat un meci vital, vineri, pe terenul celor de la Dinamo. Pandurii rămân cu 29 de puncte.

30 martie 2016

Un comentariu To “Meci cu scandal în Oltenia! Steaua câștigă cu Pandurii şi urcă pe primul loc. Arbitrajul, contestat de gazde”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: