Marius Șumudică surprinde pe toată lumea: "Vreau ca CFR să o bată pe Steaua" - LOOKPLUS
Marius Șumudică surprinde pe toată lumea: „Vreau ca CFR să o bată pe Steaua”

Marius Șumudică surprinde pe toată lumea: „Vreau ca CFR să o bată pe Steaua”

Marius Șumudică nu s-a ridicat de pe bancă în timpul meciului câștigat de Astra cu ASA Târgu Mureș, nici măcar în momentul în care Seto a înscris golul victoriei.

Antrenorul a explicat lipsa sa de entuziasm, la finalul partidei, fără a ezista să-l „înțepe” pe stelistul Mirel Rădoi. „Nu vreau să mai greșesc, așa că nu mă mai ridic de pe bancă. Nu mai vreau să fiu suspendat. Echipa a jucat și fără Șumudică coleric. Nu-i nicio problemă că n-am fost plătit, e decizia conducerii. Și Rădoi stătea liniștit pe bancă, dar eu am licență PRO. Vreau să am grijă de sănătatea mea, sunt predispus la fel și fel de probleme pe sistem nervos. Eu în fiecare lună pe data de 10 voi depune memoriu pentru a-mi recupera banii. E penibil să mă tot duc la comisii”, a declarat Șumi, la Dolce Sport.

Surprinzător, tehnicianul campioanei vrea ca CFR să câștige meciul din această etapă cu Steaua, chiar dacă astfel clujenii i-ar arunca pe giurgiuveni de pe ultimul loc de play-off. „Îmi doresc ca CFR să o bată pe Steaua și Dinamo pe Viitorul, ca să se strângă campionatul”, a declarat Șumudică.

3 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: