Marius Şumudică pleacă de la Astra. Va semna cu o echipă din străinătate - LOOKPLUS
Marius Şumudică pleacă de la Astra. Va semna cu o echipă din străinătate

Marius Şumudică pleacă de la Astra. Va semna cu o echipă din străinătate

Marius Șumudică nu mai vrea să continue la Astra. Tehnicianul a anunţat că partida cu FC Voluntari din finala Cupei României va fi ultima pentru el pe banca giurgiuvenilor.

Şumi nu duce lipsă de oferte. Antrenorul de 46 de ani a dezvăluit că este dorit cu insistenţă de o echipă importantă din Europa.

„Sper să mă despart de Astra cu un trofeu câștigat. Ar fi al 3-lea în cei doi ani petrecuți aici. Am început cu o victorie pe ‘Ilie Oană’, cu Petrolul, sper să închei tot cu o victorie pe acest stadion. Mă doare sufletul că plec! Mi-e tare greu. Îl ajut cu cea mai mare plăcere pe Edi Iordănescu dacă îmi cere părerea. Vor pleca însă mulți jucători, se vor face reduceri mari de salarii. Eu am multe promisiuni, dar de acolo până la ceva clar e mult. Vom vedea. Sper să iau cea mai bună decizie. În străinătate voi merge. În maximum două săptămâni voi pleca. Am o variantă din Golf, dar voi merge în Europa. Nu e cine știe ce, n-am eu față de Primera. Dar este o echipă de cupele europene. Se alege între mine și un alt antrenor”, a precizat Șumudică la Digisport.

22 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: