EXCLUSIV / Marius Şumudică nu este de acord cu Vasile Miriuţă: "E curios să spui aşa ceva" - LOOKPLUS
EXCLUSIV / Marius Şumudică nu este de acord cu Vasile Miriuţă: „E curios să spui aşa ceva”

EXCLUSIV / Marius Şumudică nu este de acord cu Vasile Miriuţă: „E curios să spui aşa ceva”

Marius Şumudică nu crede că există o favorită în duelul din această etapă, dintre giurgiuveni şi CFR Cluj.

„E un meci dificil, cu o echipă bună. Eu nu am prea câştigat aici ca antrenor, decât o singură dată când eram la Rapid. Va fi dificil, dar nu există favorite în play-off, se poate întâmpla orice. Ei au 5% avantaj, pentru că joacă acasă, dar oricine poate bate pe oricine”, a punctat tehnicianul.

Totodată, antrenorul campioanei a amendat declaraţiile lui Vasile Miriuţă, care a opiniat că Steaua este deja campioană în acest sezon. „E o prostie ce văd la TV, că Steaua e deja campioană. Chiar m-am mirat că Miriuţă spunea că Steaua e campioană, nu ştiu pe ce se bazează. Deocamdată, sunt la egalitate de puncte cu Viitorul şi distanţa de la primul loc la locul 6 e de 5 puncte. Se poate întâmpla orice. El e un tip mai exuberant, mai efervescent, sunt declaraţiile sale şi fiecare îşi asumă ce spune. Şi anul trecut erau declaraţii că de Paşti sunt campioni, dar în fotbal nu se ştie niciodată. Sunt mirat de declaraţiile lui Miriuţă. E curios să spui că Steaua e campioană deja, că s-a rezolvat. O spune cu o nonşalanţă aşa, cu o putere de convingere încât cred că s-au dus şi au pariat vreun milion de oameni din România că Steaua ia campionatul, după declaraţiile lui Miriuţă. Înseamnă că ştie el ceva şi noi nu ştim”, a răbufnit Şumudică, în exclusivitate pentru Look TV.

„Steaua va câştiga şi anul acesta campionatul, ei sunt favoriţi, acesta e adevărul”, a fost declaraţia lui Vasile Miriuţă care l-a pus pe jar pe antrenorul campioanei.

CFR Cluj şi Astra se vor duela vineri, 17 martie, de la ora 20:30.

16 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: