Marius Șumudică îl desființează pe arbitrul partidei Genk - Astra: "Ne-au tratat ca pe ultimii oameni" - LOOKPLUS
Marius Șumudică îl desființează pe arbitrul partidei Genk – Astra: „Ne-au tratat ca pe ultimii oameni”

Marius Șumudică îl desființează pe arbitrul partidei Genk – Astra: „Ne-au tratat ca pe ultimii oameni”

Marius Șumudică a făcut praf arbitrajul la finalul partidei pe care Astra a pierdut-o la Genk, scor 0-1.

Antrenorul campioanei este convins că arbitrul olandez Gozubuyuk a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i ajuta pe belgieni.

„Dacă nu se dădea azi așa ușor lovitura aia liberă, dacă primeam și noi penalty în tur… I-a împins cât a putut, am fost și eu eliminat. Am primit 7 galbene și abia aștepta să dea roșu. Nu e normal. Nu vreau să ascund necalificarea pe delegarea acestui arbitru, dar nu se poate să te arbitreze unul din Olanda când joci cu o echipă din Belgia. E incredibil! Ne ducem crucea, asta e. Au venit în vestiar să ne schimbăm crampoanele, ne-au tratat ca pe ultimii oameni, nu le convenea nimic. Suntem o echipă frumoasă, dar facem parte dintr-o țară mică. Belgia e Belgia. Sunt mândru de jucătorii mei, dar și dacă dădeam primii gol, primeam două roșii și întorceau rezultatul”, a izbucnit Șumudică la Sport.ro.

Tehnicianul a privit din tribune finalul partidei, după ce a fost eliminat pentru proteste. „Râdeau și fanii belgieni și spuneau că asta se întâmplă mereu, că echipele belgiene sunt ajutate. E o seară tristă, nu vreau să mai vorbesc prostii. Nici nu știu cum am rezistat fără să fiu eliminat până spre minutul 80 și ceva. Trăgeau de timp, orice era la limită era pentru ei. Arbitraj ca pe vremuri, când trebuiau să câștige gazdele”, a răbufnit Șumi.

23 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: