Marius Șumudică a făcut spectacol: "Sunt cel mai bun antrenor! Iau titlul și mă las" - LOOKPLUS
Marius Șumudică a făcut spectacol: „Sunt cel mai bun antrenor! Iau titlul și mă las”

Marius Șumudică a făcut spectacol: „Sunt cel mai bun antrenor! Iau titlul și mă las”

Marius Șumudică a fost exuberant la finalul victoriei pe care echipa sa, Astra Giurgiu, a reușit-o în fața Viitorului.

Antrenorul nu a ezistat să-l înțepe pe Gică Hagi și a transmis un mesaj clar rivalilor: giurgiuvenii se vor bate la titlu și în acest an.

„Am vrut să le închid gura celor care au întrebat de ce joacă Astra cu trei fundași. Dedic această victorie soției și copilului meu. Au avut o săptămână foarte grea, au văzut cât sufăr cu clubul. Ne batem la titlu! Dacă iau titlul, mă las un an de meserie. Ce să fac? Sunt cel mai bun. Zicea Hagi că el e cel mai bun. Nu, eu sunt cel mai bun antrenor. L-am bătut. Îl rog pe domnul Niculae să vină alături de jucători, merită mai mult respect. Iubesc această echipă”, a declarat Șumi.

19 februarie 2017

Un comentariu To “Marius Șumudică a făcut spectacol: „Sunt cel mai bun antrenor! Iau titlul și mă las””

  1. Oferta pentru toate localitatile in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: oticanm@yahoo.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: