Marian Pleașcă, acontat de Steaua. "Este cea mai bună alegere" - LOOKPLUS
Marian Pleașcă, acontat de Steaua. „Este cea mai bună alegere”

Marian Pleașcă, acontat de Steaua. „Este cea mai bună alegere”

Sursa foto: panduriics.ro

Steaua a perfectat astăzi al patrulea transfer al iernii, după Denis Alibec, Harlem Gnohere și Mihai Bălașa.

Vicecampioana României a ajuns la un acord cu Marian Pleașcă, ultima dată la Pandurii. Fundașul a venit din postura de jucător liber de contract, după ce și-a reziliat înțelegerea cu gruparea gorjeană. Pleașcă va purta tricoul cu numărul 13 la Steaua. Fotbalistul a semnat până în vară, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani.

Petre Grigoraș, fostul antrenor al celor de la Pandurii, este de părere că Steaua a făcut o alegere inspirată atunci când a decis să-l transfere pe Marian Pleașcă.

„O alegere foarte bună. Marian Pleașcă este între primii trei fundași din Liga 1. Are forță, viteză, stă bine pe picioare. Rezolvă foarte bine duelurile directe. Nu cred că este bine pus la punct cu pregătirea fizică, dar într-o lună, să zic, va fi titular la Steaua. Eu îl cunosc din 2011, de când a venit la Pandurii. Mi-a plăcut de la început. Este și foarte serios. Dacă cei de la Steaua erau mai atenți, dacă au văzut meciul pe care l-am câștigat la Cluj, cu CFR, când Pleașcă a și dat golul, încercau atunci să-l ia. Târziu l-au luat, dar e bine că au făcut-o. Steaua a cam avut probleme pe postul de fundaș dreapta, tot s-a improvizat acolo, din ce am văzut. Pleașcă este cea mai bună alegere”, a declarat Grigoraș pentru Fanatik.

9 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: