Marc i-a dat replica lui Duckadam: "Am fost întotdeauna corect și curat" - LOOKPLUS
Marc i-a dat replica lui Duckadam: „Am fost întotdeauna corect și curat”

Marc i-a dat replica lui Duckadam: „Am fost întotdeauna corect și curat”

Suspectat de Helmuth Duckadam de noncombat, Traian Marc i-a oferit o replică acidă fostei legende a Stelei.

Portarul a gafat lamentabil la primul gol marcat de dinamoviști. Goalkeeperul a scăpat mingea din mâini și i-a permis lui Filip să deschidă scorul în Gruia. „Câinii” s-au impus cu 3-0 și au urcat pe primul loc în play-off, cu 39 de puncte, la o lungime distanță de rivalele FCSB și Viitorul, care au însă un meci în minus.

„Eu am fost întotdeauna corect și curat. Am fost dat afară de la Dinamo, așa că voiam neapărat să înving această echipă. Domnului Duckadam mi-aș permite să-i transmit că statutul de legendă a fotbalului nu-i conferă și puteri supranaturale de a arunca noroi și pietre în carierele altora! Eu am ajutat pe CFR Cluj să ia Cupa României chiar în dauna lui Dinamo! Am o carieră fără pată. Am greșit, dar am și fost faultat la acea fază. Zilele trecute au fost acuzați Săpunaru și Geraldo, acum sunt eu condamnat, după doar o fază. Cel mai ușor e să vorbești de dragul de a vorbi”, a răbufnit Marc, conform gsp.ro.

Duckadam: „Și-a bătut joc de colegii lui”

„Din păcate, am avut dreptate. La primul șut pe spațiul porții, de fapt semișut, a fost gol. Și, vorba lui Miriuță, Dinamo se chinuia mult și bine să marcheze dacă nu apărea acea gafă a lui Marc, pentru că în prima repriză n-a avut niciun șut la poartă, iar startul reprizei secunde a fost al CFR-ului. Marc a apărat foarte slab, ce să insinuez? A ieșit aiurea de două ori. Poate că nici alegerea celor din staff n-a fost chiar inspirată, să trimită în teren un fost jucător al lui Dinamo. Marc și-a bătut joc de colegii săi, care au luptat fantastic”, a declarat Duckadam imediat după meciul câștigat de Dinamo în Gruia.

7 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: