Mai pică o ”stea”. Cine pleacă din Ghencea - LOOKPLUS
Mai pică o ”stea”. Cine pleacă din Ghencea

Mai pică o ”stea”. Cine pleacă din Ghencea

Forma bună arătată de mulți dintre jucătorii Stelei poate fi cu două tăișuri pentru formația lui Gâlcă. Ofertele vin pe bandă rulantă, iar în iarnă ar putea avea loc alte mutări dintre Steaua spre Vestul Europei.

Giedrius Arlauskis este cel mai în formă portar din Liga I, iar acest lucru i-ar putea aduce un transfer la o echipă puternică. Informația a fost confirmată la Fanatik Show, pe Look TV, de agentul fotbalistului, Leonid Istrati: ”Arlauskis are contract cu Steaua până în vară. Această echipă era soluţia perfectă pentru el. El acum se află doar la 70 la sută din potenţial. Am avut ceva discuţii pentru Arla cu cei de la Steaua. Însă nu pot să spun că va continua sută la sută în Ghencea. Ne vom aşeza cât de curând la masa negocierilor. În plus de asta, eu n-am vrut să-i transmit încă jucătorului, dar au început deja să sune şi alte echipe din Vest pentru el, dar este bine să nu-l deranjez până în octombrie. Din spaţiul ex-sovitic nu vom mai lua în calcul nicio ofertă, doar din Occident”, a declarat Istrati.

Și Helmuth Duckadam, prezent în studio, a confirmat faptul că în perioada de transferuri din iarnă, lituanianul va fi greu de ținut în Ghencea. În opinia fostului erou de la Sevilla, ”Arla” este chiar peste portarul lui Chelsea, Petr Cech: ”La fiecare meci a apărat cel puţin trei, patru mingi care puteau fi decisive. N-am mai întâlnit ca Arlauskis, este peste Cech, Tătăruşanu şi-a făcut şi el bine treaba, dar Arlauskis a făcut recorduri. Părerea mea este că afirmaţia că el apără acum doar la 70 la sută din potenţialul lui este o glumă, dar totuşi eu sper că el va mai semna cu Steaua şi din vară. Va fi foarte greu să-l ținem, încă din iarnă. Arlauskis trebuie să aibă recunoştinţă faţă de club. Steaua i-a dat o şansă. Recunosc, eu am spus încă de la început că dacă apără patru-cinci meciuri o să fie greu de ţinut din iarnă.”

22 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: