Lupu îl desființează pe Stoican: „Mi-e rușine. Dinamo nu joacă nimic, e mai slabă ca Botoșani. Steaua bate cu 3-1” - LOOKPLUS
Lupu îl desființează pe Stoican: „Mi-e rușine. Dinamo nu joacă nimic, e mai slabă ca Botoșani. Steaua bate cu 3-1”

Lupu îl desființează pe Stoican: „Mi-e rușine. Dinamo nu joacă nimic, e mai slabă ca Botoșani. Steaua bate cu 3-1”

Sursa Foto: fanatik.ro

Dănuț Lupu s-a dezlănțuit la Look TV, la emisiunea Fanatik Show. Fostul idol din Ștefan cel Mare este convins că Dinamo nu are nicio șansă în derby-ul cu Steaua, deoarece jocul „câinilor” este unul extrem de slab.

„Pe Stoican nu pot să-l judec, dar nu cred că e singurul care ia hotărâri acolo. El își face treaba cât poate, cu ce jucători are, dar atât. Mulți spun că a făcut maxim cu resursele pe care le are, dar ce înseamnă acest maxim? Dinamo nu are un lot mai bun ca Botoșaniul sau Târgu Mureș. Botoșaniul cel puțin joacă ceva, Dinamo nu joacă nimic, mi-a fost rușine la meciul cu Mioveni”, a declarat Dănuț Lupu la Fanatik Show, pe Look TV.

Fostul internațional a continuat tirul acuzelor și a criticat dur și politica celor care conduc clubul „alb-roșu”: „Nu înțeleg de ce laudă toată lumea această echipă, care se chinuie cu Mioveniul. Are doi-trei jucători și atât, pe care dacă-i mai vinde în iarnă, ce se va întâmpla? Unde e acel nou Dinamo? Cine credeți că vine antrenor la Dinamo la ora asta, chiar dacă Stoican pierde cu Steaua? Eu nu înțeleg conducerea ce tot spune, că facem aia, aia, dar ei vând jucători iarna, vara, mereu. Dacă le-aș da speranțe fanilor dinamoviști în meciul cu Steaua, ar însemna să mă mint pe mine. Steaua va bate cu 3-1”, a conchis Lupu.

30 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: