Lucescu, tot mai aproape de o revenire în Turcia. Curg ofertele pentru "Il Luce" - LOOKPLUS
Lucescu, tot mai aproape de o revenire în Turcia. Curg ofertele pentru „Il Luce”

Lucescu, tot mai aproape de o revenire în Turcia. Curg ofertele pentru „Il Luce”

Mircea Lucescu e tot mai aproape de o revenire în Turcia. „Il Luce” e dorit pe banca lui Beșiktaș, în locul lui Senol Gunes, care ar putea deveni noul selecționer al naționalei otomane.

Presa din Turcia susține că actualul tehnician al lui Beșiktaș îl va înlocui pe banca reprezentativei pe Fatih Terim, care nu mai e dorit de șefii Federației turce. „Lucescu i-a mai antrenat pe «vulturi» între 2002 și 2004, câștigând titlul în 2003, anul în care au sărbătorit centenarul, și e prieten bun cu președintele clubului, Fikret Orman”, precizează cotidianul Fanatik.

Tot turcii mai scriu că Lucescu ar putea prelua ștafeta chiar de la Fatih Terim. „E liber, cunoaște foarte bine fotbalul nostru și e un tehnician de succes”, au notat cei de la CNN Turk. Tehnicianul român mai este curtat și de Galatasaray.

27 iulie 2017

Un comentariu To “Lucescu, tot mai aproape de o revenire în Turcia. Curg ofertele pentru „Il Luce””

  1. Recomandare munca pe internet exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: