Lovitură sub centură! Riscă să fie alungaţi de pe stadion din cauza datoriilor! - LOOKPLUS
Lovitură sub centură! Riscă să fie alungaţi de pe stadion din cauza datoriilor!

Lovitură sub centură! Riscă să fie alungaţi de pe stadion din cauza datoriilor!

Foto: sportnews.ro

Veştile proaste se ţin lanţ pentru Petrolul! „Lanterna roşie” a Ligii 1 a aflat că societatea care administrează arena „Ilie Oană” a cerut azi primăriei Ploieşti rezilierea contractului cu formaţia prahoveană.

Motivul e simplu. Echipa are datorii enorme, aproximativ 2 milioane de lei, iar Serviciul de Gospodărie Urbană nu mai acceptă amânări. În cazul în care Petrolul nu îşi achită datoriile imediat, „haita” va fi nevoită să îşi găsească un nou „bârlog”. Variante de rezervă se pare că sunt stadioanele de la Buzău, Braşov sau Chiajna.

„S-a reziliat contractul cu FC Petrolul din cauza acumulărilor de datorii, aici mă refer la datorii noi imediat după intrarea în insolvenţă. Avem şi din partea lor o cerere înaintată către SGU pe data de 13 a zecea (13 octombrie, n.red.), în care şi dânşii vor să se rezilieze contractul. Conform deciziilor luate, nu ar mai avea voie să intre nu numai pe stadion, ci nici în spaţiile închiriate, unde sînt birourile în momentul de faţă”, a declarat Donald Constantin, directorul SGU Ploiești, pentru DigiSport.

25 noiembrie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: