Lovitură pentru Becali! Gigi a pierdut definitiv procesul cu Armata. Reacţia lui Talpan - LOOKPLUS
Lovitură pentru Becali! Gigi a pierdut definitiv procesul cu Armata. Reacţia lui Talpan

Lovitură pentru Becali! Gigi a pierdut definitiv procesul cu Armata. Reacţia lui Talpan

Lovitură dură pentru Gigi Becali. Latifundiarul a pierdut definitiv procesul în care solicita suspendarea deciziei prin care clubul „roş-albastru” era obligat să îşi schimbe numele din FC Steaua în FCSB.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis că se face o confuzie între Steaua, denumirea ce aparține Armatei, și Fotbal Club Steaua, cum și-a denumit mai întâi Becali echipa. Potrivit magistraților, nu este suficient să adaugi sintagma „Fotbal Club” pentru a evita confuziile.

„Sunt foarte fericit că am obţinut a 13-a victorie în procesele cu societatea lui Becali”, a declarat Florin Talpan, potrivit ziare.com.

De asemenea, judecătorii precizează în motivare că CSA Steaua și societatea înființată de Becali activează în acelaşi domeniu și că omul de afaceri se folosește de istoria și de culorile CSA Steaua, deși nu are dreptul.

Totodată, judecătorii susţin că societatea lui Becali revendică palmaresul, deși nu ar avea dreptul. „Reţinând și că utilizarea de către pârâtă a denumirii comerciale cu funcția de marcă nu are loc conform practicilor loiale în domeniul comercial, dovadă fiind înregistrarea de către pârâtă, în anul 2004, a unei marci ulterior anulate pentru rea-credinţă la înregistrare, Curtea reține astfel încălcarea dreptului exclusiv de folosință”, se arată în motivarea instanţei.

1 iunie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: