Lovitură pe piața transferurilor! O nou-promovată îl ”suflă” din curtea Stelei pe Cernat - LOOKPLUS
Lovitură pe piața transferurilor! O nou-promovată îl ”suflă” din curtea Stelei pe Cernat

Lovitură pe piața transferurilor! O nou-promovată îl ”suflă” din curtea Stelei pe Cernat

FC Voluntari a reușit să promoveze la finele sezonului trecut în Liga 1 și se pregătește să se întărească pentru a face față. Ilfovenii au pregătit o campanie agresivă de transferuri.

Șefii micuței echipe din Voluntari încearcă să obțină semnătura lui Florin Cernat, fotbalist care se află în negocieri avansate și cu Steaua. Ilfovenii i-au propus ”Diamantului” un salariu similar cu cel oferit de Gigi Becali, însă contractul s-ar întinde pe cel puțin două sezoane. Însă ambițiile lor nu se opresc aici. Echipa susținută puternic de primăria orașului Voluntari va investi serios și în alte transferuri. Oficialii clubului i-au făcut o ofertă tentantă lui Daniel Pancu, astfel că legenda Giuleștiului și-ar putea încheia cariera la formația din Ilfov.

În același timp, șefii grupării care a promovat recent în Liga 1 vor să negocieze cu Steaua pentru transferul lui George Țucudean, dar s-ar mulțumi și cu un împrumut. Justin Mengolo și Robert Veselovsky, ambii de la Universitatea Cluj, dar și Seidu Yahaya, de la Astra și Costin Curelea, de la CS Universitatea Craiova, sunt doriți de FC Voluntari.

10 iunie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: