Lovitură dură pentru Mititelu! Ce a decis Tribunalul Bucureşti - LOOKPLUS
Lovitură dură pentru Mititelu! Ce a decis Tribunalul Bucureşti

Lovitură dură pentru Mititelu! Ce a decis Tribunalul Bucureşti

Lovitură dură pentru Adrian Mititelu! Tribunalul Bucureşti a decis azi că marca „Universitatea Craiova” aparţine echipei CS U Craiova!

În motivarea deciziei, se arată că Adrian Mititelu nu deţine dreptul de a folosi numele Universitatea Craiova şi nici stemele Ştiinţei. Ba mai mult, firma lui Mititelu, Fotbal Club U Craiova SA, nu este nici măcar urmaşa echipei FC Universitatea Craiova, desprinsă din Clubul Sportiv în 1991.

Clubul Sportiv Universitatea Craiova este continuatorul Clubului Sportiv din 1948. Fotbal Club U Craiova SA şi intervenienţii Mititelu nu pot invoca cum că ar fi continuatori ai Clubului Sportiv Universitatea Craiova înfiinţat în 1948. Fotbal Club U Craiova SA nu a primit dreptul de folosire a sintagmei Universitatea Craiova şi nici drepturi asupa însemnelor şi culorilor Clubului. Fotbal Club U Craiova SA este cea care a înregistrat cu rea-credinţă marca Universitatea Craiova, cesionată ulterior intervenienţilor Mititelu, care au înregistrat cu rea-credinţă marca FC Universitatea Craiova, fiind îndeplinite condiţiile pentru anularea acestora. Intervenienţii cunoşteau faptul că denumirea Universitatea Craiova nu le aparţine şi nu sunt continuatorii Clubului Sportiv şi nici ai Fotbal Club Universitatea Craiova, desprinsă din Clubul Sportiv„, se arată în motivarea Tribunalului București.

10 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: