Lovitură dură pentru FCSB! Comitetul Executiv al FRF a decis să nu omologheze rezultatele din play-off - LOOKPLUS
Lovitură dură pentru FCSB! Comitetul Executiv al FRF a decis să nu omologheze rezultatele din play-off

Lovitură dură pentru FCSB! Comitetul Executiv al FRF a decis să nu omologheze rezultatele din play-off

Comitetul Executiv al FRF a hotărât astăzi să amâne omologarea rezultatelor din play-off-ul Ligii 1 până la finalul campionatului şi disputarea meciurilor de baraj.

Decizia Comitetului Executiv al FRF reprezintă o lovitură dură pentru FCSB. Clubul patronat de Gigi Becali aştepta ca FRF să omologheze cât mai repede clasamentul play-off-ului pentru a putea contesta titlul la TAS.

„Ne-am exprimat punctul de vedere, atât noi, cât şi Steaua. În final, şi reprezentanţii Ligii au spus că această urgentare s-a datorat adresei clubului Steaua. Cei de la Steaua le-au făcut o prezentare mai mult didactică, de către doamna avocat. Cred că nu pot vota decât ce spune în regulament, că rezultatele se votează la finalul campionatului, adică după play-out şi baraj. Nu ştiu împotriva cui va merge la TAS FCSB-ul, probabil contra LPF sau FRF. Pe 5 iunie se vor trimite numele echipelor participante în cupele europene, dacă vor exista schimbări, vor putea fi comunicate ulterior, până la data tragerii la sorţi. Este o mare ruşine că România ajunge să aibă o campioană decisă la TAS, ar fi o pată pentru fotbalul românesc. FCSB poate merge direct la TAS în momentul când are obiect”, a declarat Cristian Bivolaru, preşedintele Viitorului.

26 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: