Lovitură de teatru la CSMS Iaşi! Ionuţ Chirilă a prins poza de grup - LOOKPLUS
Lovitură de teatru la CSMS Iaşi! Ionuţ Chirilă a prins poza de grup

Lovitură de teatru la CSMS Iaşi! Ionuţ Chirilă a prins poza de grup

Scaunul lui Ionuţ Chirilă la CSMS Iaşi se clatină, însă preşedintele Florin Prunea încearcă să salveze aparenţele. Deşi ieri era dat ca şi demis de la echipa din Moldova, se pare că antrenorul a mai primit o şansă.

Atât suporterii, cât şi primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, nu vor să mai audă de Ionuţ Chirilă. Cu toate acestea, tehnicianul a condus astăzi antrenamentul Iaşiului şi aşteaptă şedinţa de mâine a Comitetului Director pentru a-şi vedea situaţia clarificată. Conform unei clauze din contract, Chirilă nu poate fi demis unilateral decât în cazul a 4 înfrângeri consecutive.

Preşedintele Florin Prunea a „lămurit” astăzi situaţia lui Chirilă. Oficialul Iaşiului a dat de înţeles că soarta antrenorului depinde de şedinţa de mâine a Consiliului Director: „Cum care e situaţia, situaţia e care se vede, antrenorul e aici cu băieţii şi pregătim meciul cu Botoşaniul. Ionuţ Chirilă e antrenorul echipei. Liviu Ciobotariu nu poate fi antrenorul echipei atâta timp cât avem antrenor sub contract. Eu, ca şi preşedinte, voi susţine orice antrenor. Mâine va avea loc şedinţa Consiliului Director, mâine vor analiza situaţia şi se va decide în consecinţă”.

8 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: