”Lordul” e gata să revină în fotbalul românesc! Ce mesaj transmite din închisoare - LOOKPLUS
”Lordul” e gata să revină în fotbalul românesc! Ce mesaj transmite din închisoare

”Lordul” e gata să revină în fotbalul românesc! Ce mesaj transmite din închisoare

Sursa foto: sportulbistritean.ro

Condamnat în ”Dosarul Transferurilor”, Jean Pădureanu va ieși din închisoare în această primăvară.

Supranumit ”Lordul”, Jean Pădureanu a inventat practic Gloria Bistrița și a reușit să mențină aproape două decenii în Liga I micul club ardelean. Personaj controversat, Pădureanu a fost condamnat împreună cu alți oameni de fotbal în ”Dosarul Transferurilor” și se află după gratii.

Fostul președinte al Gloriei mai are doar trei luni din pedeapsă și va fi pus în libertate cel mai târziu în aprilie. În vârstă de 79 de ani, Jean Pădureanu are sănătatea șubrezită, dar asta nu îl oprește să-și anunțe revenirea în fotbal. ”În aprile mă întorc și salvez Gloria”, e mesajul pe care l-a transmis șefilor clubului, potrivit celor de la sportulbistritean.ro.

Mesajul a fost bine primit de actualii șefi ai Gloriei, care spun că îl vor primi cu brațele deschise. ”Eu am fost printre primii care l-am vizitat la penitenciar. Îl așteptăm acasă. Simpla lui prezență poate fi un plus pentru club. Gloria e un brand, dar fără emblemă. Cu Jean Pădureanu își va regăsi și emblema”, a declarat pentru sursa citată președintele Gloriei, Cristian Stanciu.

20 ianuarie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: