BREAKING NEWS! Nebunie la Ovidiu! Viitorul e noua CAMPIOANĂ a României! - LOOKPLUS
BREAKING NEWS! Nebunie la Ovidiu! Viitorul e noua CAMPIOANĂ a României!

BREAKING NEWS! Nebunie la Ovidiu! Viitorul e noua CAMPIOANĂ a României!

S-a decis! Viitorul a câștigat cu 1-0 în fața CFR-ului și a cucerit, în premieră, titlul în Liga 1! FCSB nu renunță însă la primul loc și se va adresa Tribunalului Sportiv de la Lausanne.

UPDATE: Final de meci în Ștefan cel Mare. Dinamo remizează cu Astra, scor 1-1, și termină campionatul pe locul 3, cu 40 de puncte.

………………………………………..

UPDATE: FINAL DE MECI la Ovidiu. Viitorul câștigă cu 1-0 în fața CFR-ului și se încoronează CAMPIOANĂ a Ligii 1! Trupa lui Hagi a acumulat 44 de puncte, la fel ca FCSB, dar are avantajul meicurilor directe din play-off!

………………………………………..

UPDATE: FINAL DE MECI pe Arena Națională! FCSB o învinge pe Craiova, dar așteaptă rezultatul de la Ovidiu.

………………………………………..

UPDATE: Min. 65: Gabi Iancu transformă fără emoții penalty-ul, iar în acest moment Viitorul e noua CAMPIOANĂ!

………………………………………..

UPDATE: Min. 63: Penalty pentru Viitorul! Florinel Coman cade în careu după un duel cu Larie, iar George Găman arată punctul cu var pentru trupa lui Hagi.

………………………………………..

UPDATE: Min. 62: Ratare uriașă a Viitorului! Nemarcat la 4 metri, Țucudean a reluat cu capul direct în brațele lui Rîmniceanu!

………………………………………..

UPDATE: Min. 55: Ocazie monumentală a CFR-ului! Omrani a scăpat singur cu Rîmniceanu, dar a tras direct în portarul gazdelor!

………………………………………..

UPDATE: S-au reluat partidele.

………………………………………..

UPDATE: PAUZĂ pe Arena Națională și la Ovidiu. După un minut, arbitrul fluieră finalul primei reprize și în Ștefan cel Mare. FCSB o conduce cu 3-0 pe Craiova, Dinamo se află la egalitate cu Astra (1-1), la fel ca și Viitorul cu CFR (0-0). În acest moment, FCSB e CAMPIOANĂ!

………………………………………..

UPDATE: Min. 44: FCSB – Craiova 3-0! Jakolis înscrie un gol absolut superb: torpilă de la 20 de metri, în dreapta portarului! MM Stoica a fost trimis în tribune.

………………………………………..

update: Min. 42: Gol FCSB! Alibec face „dubla”, după un un-doi cu Pintilii! Trupa lui Reghe o conduce cu 2-0 pe Craiova.

………………………………………..

UPDATE: Min. 40: GOL Dinamo! Nemec restabilește egalitatea, cu o lovitură de cap imparabilă!

………………………………………..

UPDATE: Min. 32: Astra marchează în Ștefan cel Mare! Ioniță înscrie cu latul, din apropiere!

………………………………………..

UPDATE: Min. 18: Gol FCSB! Alibec deschide scorul, după o respingere în față a lui Calancea la un șut al lui De Amorim!

………………………………………..

UPDATE: Min. 14: Dinamoviștii trăiesc periculos. Șutul lui Ioniță e respins în bara transversală de Penedo!

………………………………………..

UPDATE: Min. 7: Ocazie uriașă ratată de CFR. Omrani a primit o pasă foarte bună în spatele apărării Viitorului și a scăpat singur cu portarul advers, dar șutul său a fost blocat de Rîmniceanu!

………………………………………..

UPDATE: Start în toate meciurile!

………………………………………..

UPDATE: Echipele de start:

FCSB: Niță – Enache, Bălaşa, Moke, Momcilovic – Pintilii, Boldrin – Jakolis, Tănase, De Amorim – Alibec; Rezerve: Stăncioiu, Tamaș, Tudorie, Pleașcă, Ov. Popescu, Gnohere

CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Barthe, Briceag – Mateiu, Screciu, Zlatinski – Băluță, Ivan, Bancu: Rezerve: Mingote, Gustavo, Jazvici, Măzărache, R. Petre, Fajic, Burlacu

………………………………………..

UPDATE: Echipele de start:

Viitorul: Rîmniceanu – Benzar, Țîru, Boli, Ganea – N. Roșu, Mladen, Casap – Chițu, Țucudean, Morar

CFR Cluj: Vâtcă – Rus, Larie, Horj, Peteleu – A. Mureșan, Deac – Sîrbu, Păun, Nouvier – Omrani

………………………………………..

UPDATE: Echipele de start:

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Dielna, Filip – Mahlangu, Busuladzic, Palic – Bumba, Nemec, D. Nistor; Rezerve: Cerniauskas , Rivaldinho, D. Popa, M. Oliva, P. Petre, I. Șerban, Maric

Astra: Lung – Al. Stan, Oros, Pițian, Morais – Lovin, Seto, Boubacar – Al. Ioniță, Buș, Budescu; Rezerve: Iliev, Belu Iordache, D. Florea, Nicoară, D. Niculae, Săpunaru, Balaure

………………………………………..

Azi, de la ora 20:00, se decide noua campioană a Ligii 1 Orange. Viitorul, FCSB și Dinamo sunt echipele rămase în cursa pentru titlu.

Viitorul primește vizita CFR-ului, FCSB joacă acasă cu Craiova, iar Dinamo evoluează tot pe teren propriu în fața Astrei. Toate meciurile sunt transmise în direct de Look TV și Look PLUS și în format LIVETEXT pe site-ul looktv.ro.

Campioana s-ar putea decide însă la TAS! În cazul în care Viitorul și FCSB își câștigă partidele, cele două echipe vor termina campionatul la egalitate de puncte. Deși LPF susține că trupa lui Hagi se va încorona campioană în această situație, cei de la FCSB au „descoperit” nereguli în privința regulamentului și sunt deciși să meargă la TAS pentru a-și face dreptate.

13 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: