Liga secundă e tot mai aproape! Fanii i-au cerut demisia lui Schumacher - LOOKPLUS
Liga secundă e tot mai aproape! Fanii i-au cerut demisia lui Schumacher

Liga secundă e tot mai aproape! Fanii i-au cerut demisia lui Schumacher

Petrolul se îndreaptă cu pași repezi spre liga secundă, după o nouă înfrângere în play-out.

CSMS Iași a recuperat la Ploiești punctele pierdute pe teren propriu cu CFR Cluj, după un meci tensionat. Ieșenii au început în forță meciul și au beneficiat de trei cornere consecutive în primele două minute! Bole a amuţit tribunele, după ce a deschis scorul cu un șut puternic din interiorul careului (‘8). Cristea a avut și el golul în bocanc în minutul 24, dar șutul său a fost respins de Cobrea cu un reflex de handbal. Atacantul moldovenilor s-a revanșat patru minute mai târziu, când l-a driblat pe Cobrea și a trimis în poartă, din unghi (’28). Elevii lui Nicolo Napoli au intrat la cabine cu un avantaj liniștitor, dar partida nu era jucată.

Petrolul a riscat totul în mitanul secund, „lupii” fiind condamnați să câștige pentru a nu porni în sezonul viitor cu puncte în minus în clasament. Fanii prahoveni au sărbătorit în minutul 47, după golul lui Begeorgi! Petrolistul l-a învins pe Grahovac cu un șut superb, de la distanță. Gavrilă a avut egalarea în gheată, dar a șutat în bară, două minute mai târziu (’49)! „Haita” lui Schumacher a alergat după egalare până în ultimul minut, dar apărarea perfectă a Iașiului nu a avut emoții, iar tabela a consemnat scorul final de 2-1 pentru oaspeți!

Fanii și-au pierdut răbdarea și au cerut demisia antrenorului Constantin Schumacher!

CSMS Iași revine pe prima poziție în clasamentul play-out-ului, cu 22 de puncte, în timp ce Petrolul rămâne pe ultimul loc, cu patru puncte!

11 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: