Liga 1, malaxor de antrenori! Un nou tehnician a fost mazilit! - LOOKPLUS
Liga 1, malaxor de antrenori! Un nou tehnician a fost mazilit!

Liga 1, malaxor de antrenori! Un nou tehnician a fost mazilit!

Se prefigurează o nouă schimbare de antrenor în Liga I. Constantin Schumacher urmează să fie înlocuit de la cârma Petrolului, echipă care păstrează şanse minime în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

„Lupii” au pierdut ambele meciuri disputate în play-out şi ocupă ultimul loc în clasament, cu doar 4 puncte. În aceste condiţii, menţinerea în Liga I pare mai degrabă o himeră pentru ploieşteni. Conducerea prahovenilor ia tot mai în serios să producă un şoc la echipă, prin demiterea lui Constantin Schumacher, cel care nu a reuşit să redreseze corabia „petrolistă”. Tehnicianul a recunoscut şi el că se gândeşte să plece de la echipă. „Mă gândesc, iau în calcul această variantă”, a declarat Schumacher la finalul partidei pierdute cu CSMS Iaşi, scor 1-2.

Oficialii clubului prahovean au găsit şi înlocuitorul perfect: Dorinel Munteanu. Antrenorul de 47 de ani a lăsat de înţeles că nu ar refuza oferta Petrolului. Mutarea ar trebui să se perfecteze până mâine.

Ultima formaţie antrenată de Dorinel Munteanu în Liga 1 a fost Astra. „Munti” a rezistat nouă etape pe banca giurgiuvenilor, în sezonul trecut.

14 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: