Leu în România, mielușel la arabi! Saudiții îl desființează pe Reghecampf - LOOKPLUS
Leu în România, mielușel la arabi! Saudiții îl desființează pe Reghecampf

Leu în România, mielușel la arabi! Saudiții îl desființează pe Reghecampf

Arabii nu mai cred în Laurențiu Reghecampf, după ce Al Hilal a ajuns la 10 puncte în spatele liderului Al-Nasr. Românul a ajuns să fie criticat de aproape întreaga presă din Arabia Saudită pentru prestațiile modeste ale echipei sale.

Laurențiu Reghencampf a fost adus cu surle și trâmbițe de șeicii de la Al Hilal, care vedeau în el antrenorul capabil să ducă faima echipei dincolo de lumea arabă. În realitate, lucrurile nu stau deloc așa, iar trupa fostului stelist a dezamăgit crunt. Faptul că Al Hilal a ajuns să nu mai sperie pe nimeni nici măcar în Arabia Saudită nu putea să le scape jurnaliștilor din această țară, care îl critică tot mai des pe Reghecampf.

Ziarul ”Al-Riyadh” îl pune la zid pe fostul antrenor al Stelei. Arabii n-au ezitat să-l facă praf pe Reghe și scriu că este printre cei mai slabi antrenori din istoria clubului. Românul este considerat principalul vinovat pentru jocul sub așteptări al echipei și i se reproșează faptul că nu știe să-și pună în valoare jucătorii. Saudiții nu au uitat nici că acesta a transferat un jucător impresariat chiar de soția sa, pe Mihai Pintilii, fotbalist care este, în viziunea lor, una dintre verigile slabe de la Al Hilal.

”După ce s-au disputat deja 12 etape din campionat, Laurențiu Reghecampf este mai degrabă al doilea cel mai slab antrenor din istoria lui Al Hilal. El este depășit la acest capitol doar de olandezul Aad de Mos. E incredibil unde s-a ajuns, ce greșeli a putut să facă. E total depășit și nu pare capabil să redreseze echipa”, se notează în publicația amintită.

22 decembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: