Leo Grozavu promite că va încurca Steaua: ”Mi-aș dori să iasă ASA campioană, merită” - LOOKPLUS
Leo Grozavu promite că va încurca Steaua: ”Mi-aș dori să iasă ASA campioană, merită”

Leo Grozavu promite că va încurca Steaua: ”Mi-aș dori să iasă ASA campioană, merită”

FC Botoșani și Pandurii au terminat la egalitate, 1-1, rezultat care l-a dezamăgit pe antrenorul gazdelor. Leo Grozavu a fost implicat într-un clinci la pauză, când l-a îmbrâncit pe lituanianul Matulevicius, la intrarea în tunelul care duce la vestiare.

Tehnicianul moldovenilor neagă că s-ar fi întâmplat ceva deosebit, dar admite că l-a ”atins” pe fotbalistul celor de la Pandurii. ”Nu s-a întâmplat nimic. Eu personal n-am avut nimic. Au fost niște discuții, i s-a reproșat ceva asistentului, dar nimic deosebit. I-am reproșat și eu jucătorului de la Pandurii, nimic altceva. E drept, l-am atins, dar n-am avut o floare la mine să-l ating cu ea”, a declarat Grozavu, la microfonul Look TV.

FC Botoșani va întâlni etapa viitoare Steaua, iar moldovenii ar putea să ajute indirect pe ASA Târgu Mureș în lupta la titlu. Dinamovist convins, Leo Grozavu a recunoscut că și-ar dori să încurce trupa din Ghencea și să trimită titlul la Târgu Mureș. ”Steaua joacă și ei cu o presiune mare, știu că putem să ajutăm indirect Târgu Mureș. Mi-aș dori să fie așa. Dacă e să fiu suporterul unei echipe, aș prefera să fie Mureșul campioană. Sigur că Steaua ne-ar putea reprezenta cel mai bine în Europa, dar ASA merită să ia titlul pentru returul făcut.

15 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: