”Lecția de Dinamo”. Ce surpriză le-au făcut Alexe & co micilor fani (VIDEO) - LOOKPLUS
”Lecția de Dinamo”. Ce surpriză le-au făcut Alexe & co micilor fani (VIDEO)

”Lecția de Dinamo”. Ce surpriză le-au făcut Alexe & co micilor fani (VIDEO)

Fotbaliștii lui Flavius Stoican au vizitat astăzi o şcoală din Bucureşti şi le-au predat micilor elevi, ”Ora de Dinamo”. Tehnicianul şi-a luat în serios rolul de profesor şi i-a testat pe copii.

”Copii, vă așteptăm pe stadionul lui Dinamo, veniți? Vă invit la antrenamente să-l vedeți pe Cosmin Matei. Ați auzit de Cosmin Matei? Dar de Steliano Filip ați auzit?…”, și-a început Stoican discursul, după care a continuat: ”Este un sentiment plăcut, un sentiment frumos, un sentiment de bucurie când vezi atâția copii fericiți. Important este să creadă că pot ajunge fotbaliști mari, mă refer la băieți, iar la fete să facă sport.E bine pentru sănătate, dar e bine și pentru performanță, pentru bucuria lor de mai târziu. Este important să creadă că sportul poate să le aducă satisfacții”.

Fiul lui Eugen Trică e dinamovist

Puştii au intrat rapid în horă și s-au înghesuit să ia autografe şi să-şi facă poze cu preferaţii lor. Printre aceştia s-a aflat şi fiul lui Eugen Trică, Atanas. Deși tatăl său a făcut carieră la Steaua și CFR Cluj, acesta îi preferă pe ”câini” și vrea să joace la echipa mare a lui Dinamo. ”Am luat autograf de la Vali Lazăr, Bilinski și mai trebuie să mai iau de la altcineva. Sunt dinamovist, tati mă duce din când în când la meciurile lui Dinamo”, a dezvăluit Trică jr.

Elevii lui Stoican s-au băgat şi la un meci de fotbal şi şi-au arătat talentele în faţa puştilor. Cosmin Matei a făcut pe durul şi a fost avertizat cu un cartonaş galben, iar Marius Alexe și-a reamintit cum s-a îndrăgostit de Dinamo, pe vremea când era puștan: ”Eu aveam poză cu Marius Niculae când eram mic, apoi am și glumit când am ajuns la echipa mare și eu”.

”Ora de Dinamo” e o campanie iniţiată de FC Dinamo Bucureşti anul trecut pentru promovarea sportului în şcolile din Bucureşti şi din toată ţara. Prin aceasta, ”câinii” urmăresc să informeze şi să educe publicul din România asupra importanţei mişcării sportive și să se apropie de copii pentru a-i învăţa ce înseamnă sănătatea şi ce trebuie să facă pentru a avea grijă de corpul şi de mintea lor.

23 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: