Reghecampf, dat afară de la Al Hilal! Anunţul a fost făcut de presa arabă - LOOKPLUS
Reghecampf, dat afară de la Al Hilal! Anunţul a fost făcut de presa arabă

Reghecampf, dat afară de la Al Hilal! Anunţul a fost făcut de presa arabă

Partida din finala Cupei Prinţului, pierdută cu 1-2 în faţa celor de la Al Ahli, i-a fost fatală lui Laurenţiu Reghecampf. A fost picătura care a umplut paharul nemulţumirii celor din conducerea lui Al Hilal.

Presa din Arabia Saudită anunţă că antrenorul lui Al Hilal a fost dat afară, în orele următoare această informaţie urmând să fie făcută publică de clubul saudit. Reghecampf va fi despăgubit regeşte în urma demiterii, urmând să primească 1 milion de euro pentru rezilerea prematură a contractului.

14 februarie 2015

Un comentariu To “Reghecampf, dat afară de la Al Hilal! Anunţul a fost făcut de presa arabă”

  1. CEA MAI EXTINSA OFERTA DE LUCRU ! LUCRAM DEJA CU FOARTE MULTI OAMENI ! NU ESTE NECESARA NICI UN FEL DE EXPERIENTA ! OFERIM CURS GRATUIT SI COMPLET DE INSTRUIRE DE LA ZERO ! SELECTAM URGENT DEZVOLTATORI DE PROIECT PENTRU PIATA NATIONALA SI MONDIALA ,CARE SA LUCREZE PART-TIME SAU FULL TIME, LA ALEGERE. PLATA CASTIGURILOR REALIZATE ESTE GARANTATA PRIN CONTRACT LEGAL.CEREM SERIOZITATE MAXIMA SI DORINTA DE A INVATA CEVA NOU SI DE VIITOR. ALTE DETALII DUPA CE TRIMITETI TEXTUL” INFO” LA ADRESA DE EMAIL micadeac@yahoo.com.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: