Keșeru l-a impresionat pe Pițurcă. Vezi ce spune selecționerul despre steliști înaintea meciului cu Ungaria - LOOKPLUS
Keșeru l-a impresionat pe Pițurcă. Vezi ce spune selecționerul despre steliști înaintea meciului cu Ungaria

Keșeru l-a impresionat pe Pițurcă. Vezi ce spune selecționerul despre steliști înaintea meciului cu Ungaria

Claudiu Keșeru traversează o formă excelentă și pare primul candidat pentru înlocuirea lui Ciprian Marica în atacul naționalei, căpitanul „tricolorilor” fiind suspendat după cartonașul roșu pe care l-a primit la victoria din deplasare cu Grecia.

Selecționerul Victor Pițurcă a lăudat prestația steliștilor după scorul obținut în Europa League, 6-0 cu Aalborg, însă a ținut în mod special să-l felicite pe Claudiu Keșeru pentru hat-trick-ul reușit.

„Piți” nu știe încă dacă va mai convoca jucători de la Steaua pentru următorul meci din preliminarile Euro 2016, cu Ungaria, dar cert este că cei care au făcut parte din lotul pentru meciul cu Grecia vor fi păstrați în continuare.

“Nu știu câți steliști vor merge la echipa națională. Au fost destui și la meciul cu Grecia, cam tot aceiași vor fi, însă mai sunt câteva meciuri până intrăm în cantonament, Ei, în primul rând trebuie să fie sănătoși, în formă bună și cu siguranță se vor regăsi în lotul echipei naționale. Pe Keșeru l-am lăudat, a jucat foarte bine, a marcat trei goluri, a făcut un joc remarcabil, bravo lui, felicitări”, a declarat selecționerul Victor Pițurcă la emisiunea Fotbal Look, de pe Look TV.

Steliștii convocați pentru meciul cu Grecia au fost Alexandru Prepeliță, Alexandru Chipciu, Srgian Luchin și Claudiu Keșeru.

20 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: