Isăilă poate fi demis dacă Astra pierde cu Pandurii - LOOKPLUS
Isăilă poate fi demis dacă Astra pierde cu Pandurii

Isăilă poate fi demis dacă Astra pierde cu Pandurii

Trupa lui Daniel Isăilă a încasat nouă goluri în ultimele două meciuri și partida cu Pandurii poate fi una decisivă pentru antrenorul vicecampioanei. Partida Astra – Pandurii este în direct pe Look PLUS, de la ora 18.30.

După înfrângerea usturătoare din deplasare cu Dinamo Zagreb (1-5) și eşecul cu CFR Cluj (1-4), tehnicianul Astrei, Daniel Isăilă, este obligat să câştige meciul cu Pandurii, pentru că deja se vorbeşte despre înlocuirea sa cu Răzvan Lucescu. Totuși, Astra stă bine în clasamentul Ligii I după şapte etape, ocupă locul 3, cu 15 puncte, la patru lungimi de liderul la zi, CFR Cluj. Pentru această partidă, Isăilă nu va putea conta pe Junior Morais, Pliatsikas şi Ben Youssef, suspendaţi.

„Am primit 9 goluri în două meciuri, n-aş fi crezut niciodată că se poate aşa ceva. Pentru noi urmează un joc important cu Pandurii şi avem jucători suspendaţi. Trebuie să ne refacem în primul rând din punct de vedere psihic, asta e tot ce contează în acest moment”, a declarat Daniel Isăilă.

Pandurii lui Petre Grigoraş au obţinut un rezultat bun cu Petrolul, în etapa trecută, când au deschis scorul rapid, în minutul 3, însă nu au reuşit decât un rezultat de egalitate, 1-1. Este a patra remiză obţinută de Pandurii Târgu Jiu în acest sezon de Liga I, bilanţul fiind completat de două înfrângeri şi doar o victorie. În continuare, trupa lui Grigoraş se află în zona roşie a retrogradării, pe locul 13, cu 7 puncte.

21 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: