Iordănescu nici nu vrea să audă de Cluj Arena: "Amicalul cu Spania se va juca pe Arena Naţională" - LOOKPLUS
Iordănescu nici nu vrea să audă de Cluj Arena: „Amicalul cu Spania se va juca pe Arena Naţională”

Iordănescu nici nu vrea să audă de Cluj Arena: „Amicalul cu Spania se va juca pe Arena Naţională”

Anghel Iordănescu nici nu vrea să audă ca naţionala României să joace pe Cluj Arena. Tricolorii vor susţine două meciuri amicale în luna martie, împotriva Lituaniei şi a Spaniei, partide care urmau să se dispute pe cel mai modern stadion din Cluj. 

Selecţionerul le-a transmis oficialilor FRF şi celor de la Primăria Capitalei să-şi asume răspunderea şi să organizeze cele două partide pe Arena Naţională.

”Nu știu dacă se va disputa la Cluj nici măcar meciul cu Lituania. Eu sunt convins că meciul cu Spania se va juca la București pe Arena Națională. Stadionul din Cluj, din informațiile pe care le am eu, nu se află într-o stare foarte bună. Nu aș vrea ca echipa națională să pățească ce a pățit la Ploiești, la meciul cu Feroe, când ni s-a promis că vom avea un câmp de joc foarte bun și am rămas doar cu promisiunile. Trebuie făcut tot ce e cu putință pentru ca partida cu Spania să se joace la București. Sunt convins că atât FRF, cât și cei de la Primăria Capitalei își vor asuma răspunderea și jocul să se dispute pe Arena Națională”, a precizat Iordănescu.

29 februarie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: